SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Fark Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatya Belediyespor, kendi sahasında 72 Batmanspor'u 4-0 yenerek, grup liderliğini sürdürdü. Malatya Belediyespor'da Ergün'ün 2, Ömer'in de 1 topu direkten döndü.

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Volkan Şeker, Mehmet Şengül, İhsan Kırbıyık, 4. hakem Kahraman Minnet

MALATYA BELEDİYESPOR: Onur, Mehmet, Samet, Tuncay (Temin dk. 46), Yusuf Yağmur, Celal, Ergun(Hakan dk. 85), Engin, Yusuf Çelik (Alperen dk. 46), Adem, Ömer

72 BATMANSPOR: Tuncay, Hasan, Mehmet Kayra (Mehmet Güneş dk. 46), Emin, Yakup, Abdullah, Uğur, Erdem (Fatih dk. 74), Göksel, Mehmet Eyol, Devran (Hayrettin dk.65)

GOLLER: Yusuf Yağmur (dk 8), Ergun (dk. 18), Yusuf Çelik (dk. 37), Samet (dk. 60) (Malatya Belediyespor)

SARI KART: Ergun (Malatya Belediyespor)

"ÖNEMLİ BİR GALİBİYET.."
Klasman Grubu'nda liderliğini sürdüren Turuncu-yeşilli takımda Kulüp Başkanı Orhan Barman, maçtan sonra yaptığı açıklamada ekstra play-off yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Başkan Orhan Barman, takımın iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "Takım iyi hazırlanmıştı. Rakipte genç bir ekipti. 4-0 olmasına rağmen rakibimiz iyi futbol oynamaya çalıştılar. Bizim takımda iyiydi ve iyi mücadele ettiler. Hatayspor maçını da içerde oynayacağız. Bu maçı da kazanırsak büyük oranda ekstra play-off'lara gideriz. Hatayspor da mağlup oldu. Puan farkı açıldı. Bundan sonraki rakibimiz Bingöl Belediyespor" dedi.

Teknik Direktör Nihat Balan ise, lig mücadelesinde kazanmanın önemli olduğunu kaydederek, "Düşündüğümüz gibi oldu. İlk yarıda skor avantajını ele geçirdik. İkinci yarı bir sıkıntımız oldu. Ama sonuçta 3 puanı aldık. Lig mücadelesinde kazanmak önemli. İyi de futbol oynadık. Batman takımı dirençli bir takım, kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Takımın defans oyuncusu Mehmet Ali Yakışık, "Rahat bir futbol oynadık. 90 dakika üstünlüğü elden bırakmadık. Haftaya da Hatayspor'u yenerek, yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Takımın forvet oyuncusu Ergun Cengiz, "İçerde kazanmamız gereken bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Ekstra play-off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hatayspor ile puan farkı daha da açıldı. Önümüzdeki hafta Hatayspor maçını da kazanarak, farkı iyice açmak istiyoruz. İlk iki maç bir bocalama yaşadık ama maç oynadıkça birbirimizi tamamlıyoruz. Bu sahaya da yansıyoruz. Bütün maçları kazanarak, yolumuza en iyi şekilde devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaptan Engin Fırat, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "72 Batmanspor buraya rahat geldi. Bu maç bizim için çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Hatayspor maçı var önümüzde bu daha önemli. Ekstra play-off yüzde 70 garanti görünüyor" şeklinde görüş belirtti.

Takımın genç defans oyuncusu Samet Yeniceli, "İstediğimizi sahaya yansıttık. Kendi oyumuzu sahaya yansıttığımızda zor geçecek maç bile kolay oluyor. Yan toplarda ileri çıkıyoruz. Bende gol atma mutluluğunu yaşadım. Play-off için güzel bir galibiyet oldu. Play-off'lar da bir üst lige çıkmak için uğraşıyoruz" dedi.

72 Batmanspor'un genç oyuncusu Erdem İsotçu ise, genç bir kadroyla eski takımına karşı mücadele ettiğini, ilerde daha iyi olacaklarını söyledi.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız