SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Gayet İyi!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ederken, Ankara Demirspor'un kalecisi Onur Çırpan ile anlaşıldığı bildirildi.

Antalya Limak Otel'de çalışmalarını sürdüren Turuncu-yeşilli takımda transfer çalışmaları da hız kazandı. Takımın yeni transferi Gökhan Erdöl'ün salonda çalışmalara başlamasının ardından forvet arayışlarına son veren Malatya Belediyespor, orta saha mevkiine oyuncu almak için görüşmelerine devam ediyor.

Kamp programı ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Malatya Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Özkan, "Transferde takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katıyoruz. Özellikle orta saha mevkiine oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Şuanda iki oyuncuyla temas halindeyiz. Bu oyunculardan biriyle şartlar oluştuğu takdirde anlaşarak, kadromuza dahil edeceğiz. Bunun yanında forvete yeni aldığımız Gökhan Erdöl'ün durumu ise her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu oyuncumuz salonda çalışmalara başladı. Bu nedenle forvet transferi konusundaki düşüncemizi askıya aldık. Öte yandan Ankara Demirspor'un kalecisi Onur Çırpan ile anlaştık. Bu oyuncuda şuanda kamp çalışmalarımıza katıldı" dedi.

Özkan, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini de sözlerine ekleyerek, "Kampı iyi değerlendirmek istiyorduk. Bana göre iyi de değerlendirdik. Bu kapsamda iki hazırlık maçı oynadık ve ikisinde de oyuncularımız iyi bir performans ortaya koydu. 27 Ocak itibariyle kamp çalışmalarımız sona erecek. Ben, futbolcuların performanslarından oldukça memnunum. Özellikle takıma yeni katılan futbolcuların da kısa sürede uyum sağlaması bizleri sevindirdi" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız