SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Hatay'ı da Geçti:2-1

A- A+ PAYLAŞ

3. lig 5 grup takımlarından Malatya Belediyespor, ekstra play-off öncesinde en zorlu rakiplerinden olan Hatayspor’u kendi sahasında 2-1 yenerek bu takımla arasındaki puan farkını 11’e yükselterek büyük bir avantaj elde etti. Malatya Belediyespor 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmayı 2-1 kazandı.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Sertan Bakan, Sedat Bayrak, Abdurrahman Duman, 4. Hakem Salim Şanlıer

MALATYA BELEDİYESPOR: Onur, Mehmet Ali, Samet, Temin ( Dk.66 Gökhan), Yusuf Yağmur, Celal, (Dk.89 Vedat ), Alperen ( Dk.74 Tuncay ), Engin, Yusuf Çelik, Adem, Ömer

HATAYSPOR:Ö.Haci, Mehmet, Mertcan, Onur Çakır, Özkan, Burak, Rıdvan (Dk.46 Mehmet Ali ), Erdi ,Cemil, Onur Okan,(Dk.79 Evren ), Bilal (Dk.87 Sadullah)

GOLLER: Dk. 71 ve 85 Ömer ( Malatya Belediyespor ), Dk. 65 Cemil ( Hatayspor)

SARI KARTLAR: Celal, Samet ( Malatya Belediyespor), Mehmet ve Bilal ( Hatayspor)

13. dakikada Yusuf Yağmur’un soldan ortasında topla buluşan Temin’in vuruşunda kaleci tehlikeyi kornerle önledi.

33.dakikada Temin’in ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Yusuf Yağmur kafayla konmak isterken kaleci yumrukla topu uzaklaştırdı.
İlk yarı 0-0 sona erdi.

52.dakikada Yusuf Yağmur, gelişen atakta müsait durumdaki Alperen’i gördü, bu futbolcunun ceza sahası dışından vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.

65.dakikada konuk Hatayspor öne geçti. Bu dakikada Mehmet Ali’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Cemil düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi 0-1.

71.dakikada Malatya Belediyespor beraberliği yakaladı. Ev sahibinin geliştirdiği atakta Yusuf Yağmur sondan getirdiği topu ceza sahasına gönderdi. Topa iyi yükselen Ömer kafayla skoru eşitledi 1-1.

85. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Beraberlik golünü atan Ömer, ilk golde olduğu gibi yine Yusuf Yağmur’un ortasına kafayla dokundu ve skoru belirledi 2-1

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız