SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye İddialı

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor, Hatayspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-yeşilli takım Cumartesi günü karayoluyla Hatay'a gidecek.

Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde gerçekleştirilen çalışma, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 top çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan takım kaptanı Engin Fırat, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, klasman grubuna iyi başlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Fırat, takıma yeni katılan futbolcularla birlikte takımın daha da güçlendiğini ifade ederek, "Malatya'da 10 gün süren bir çalışmanın ardından 12 gün Antalya'da faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Tabi kamp sonrası artık maç haftasına girdik. Klasman grubu maçları zorlu geçecek ve Hatayspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Hatayspor'da gerek yönetim değişikliği gerekse yeni futbolcu transferleriyle kendisini güçlendirdi. Ancak biz de bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

"UYUM SORUNUMUZ YOK"
Tecrübeli kaptan, takıma yeni katılan futbolcularla iyi bir iletişim sağladıklarını ifade ederek, "Aramıza yeni futbolcu arkadaşlarımız katıldı. Sezon başında da birçok arkadaşımız takıma gelmişti. O dönemde de uyum sorununu çabuk halletmiştik. Şimdide aramızda herhangi bir sorun yok. Kısa sürede takıma uyum sağladılar. Bu oyuncu grubu Hatayspor'u yenebilecek güçte" diye konuştu.

"YOLUMUZA EN İYİ ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
Klasman maçlarının zorlu geçeceğini bildiklerini söyleyen Fırat, "Klasman maçları zorlu geçecektir. Sezon başında bütün takımların kadrosu daha yeni yeni oturuyordu. Ancak bu ara dönemde bütün takımlar kadrolarını güçlendirdi. Her takım transfer yaptı. Ancak bunlar bizim için problem değil, Hatayspor maçından en iyi sonucu alarak, yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ HALE GELİYORUZ "
Takımın yeni transferlerinden Alperen Kabak ise, uyum sorununu kısa sürede hallettiklerini kaydederek, "Takım, geldiğim günden beri her geçen gün üzerine koyarak, daha iyi hale geliyor. İyi bir takıma geldiğimin farkındayım. Önümüzde Hatayspor maçı var. Bu maç zorlu geçecektir ancak biz de buna göre çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah en iyi sonuçlar Malatya'ya döneceğiz" ifadesine yer verdi.

Siirtspor'dan takıma katılan Azmi Gül de, Malatya Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu, klasman grubuna iyi başlamak istediklerini söyledi. Gül, takımda iyi bir ortamın olduğunu belirterek, "Hiç yabancılık çekmedim. İyi bir ortam var. Gerek hocalarımız gerekse oyuncu arkadaşlarımız bizimle yakından ilgileniyor. Şimdi önümüzde Hatayspor maçı var ve bunu düşünüyoruz. İnşallah bir sıkıntı olmayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız