SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Kampı Bodrum'da

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, 4 Ocak'ta Bodrumda kampa girecek.

Takımdaki son gelişmeleri değerlendiren Malatya Belediyespor Genel Koordinatörü Ahmet Çoban, kamp sürecini iyi değerlendirip, takımın çekirdek kadrosunu oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Çoban, 26 futbolcu ile kampa katılacaklarını belirterek, "Kadro dışı kalan futbolcuların da dahil edileceği bir kamp dönemi geçireceğiz. Ancak, bu sayıyı daha sonra yapacağımız değerlendirmeden sonra 22'ye düşüreceğiz. Bu kampın asıl amacı, çekirdek kadromuzu oluşturmak olacak. Bu nedenle Bodrum'da yapılacak kampı bir turnuva olarak görüyoruz. Çekirdek kadromuzu müsabakaların sonunda oluşturacağız. Hangi futbolcu kendini gösterirse, çekirdek kadroda yer alacak. Herkesin eşit şansı var" dedi.

Herkesin takımın ligde kalacağı yönünde heyecan duyması gerektiğini ifade eden Çoban, "Bu oyuncuların ilk önce heyecan duyması gerekiyor. İlk biz bu heyecanı duyacağız, sonra da bu heyecanı futbolculara aşılayacağız. Yönetim kurulundan oyuncu talebimiz oldu. Kamp sürecinde eksiklerimizi belirleyeceğiz. Alacağımız oyuncular bu ligin oyuncusu olacak ve alınan futbolcu takıma heyecan kazandıracak. İkinci yarıda oynayacağımız toplam 14 maç var. Şuanda 11 puana sahibiz, bu takım düşmedi. Düşmemesi için de bütün çabayı göstereceğiz. 14 maç kala takım düşecek diye bir durum söz konusu olamaz. Bizim takımımız bu lige iddialı girdi. Bu takımın oynadığı maçları gözden geçirirsek, son dakikalarda puan kayıpları olmuştur. Biz nasıl ki son dakikada mağlup olduysak, son dakikalarda skoru değiştirecek bir takıma sahibiz. Oyuncu grubunun bu heyecanı duyması lazım. Bu takımda tesis ve maddi sıkıntı yok. O zaman takımın oluşmasında önemli rol oynayan bu unsurlara sahipsek, bu takımın düşmemesi lazım. Burada bir
yanlış var. Düşmemek zorundayız" şeklinde konuştu.

Malatya Belediyespor Teknik Heyet ise şu isimlerden oluşuyor:

"Genel Kordinatör Ahmet Çoban, Teknik Sorumlu Hakan Çalışkan, Kondisyoner Faruk Akçınar, Kaleci Antrenörü Süleyman Kale,Yardımcı Antrenör Ahmet Açıkgöz"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız