SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Kayseri'de Birinci

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'de D Grubu Gençler Masa Tenisi Turnuvası, 10 ilden gelen sporcuların katılımı ile yapıldı.

Kayseri Kadir Has Kültür Merkezi'nde 26-27 Aralık tarihleri arasında oynanan müsabakalarda 10 ilden gelen 17 erkek ve 14 bayan takımları arasında gerçekleşti.

Bugün sona eren müsabakalarda galip gelen ilk dört takım Türkiye şampiyonası'na katılacak. 22-25 Nisan 2010 tarihleri arasında Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na katılacak takımlar, erkeklerde 1. olan takım Malatya Belediyesi, 2. Batman Gençlik Spor, 3. Elazığ DSİ, 4'üncü Batman Gençlik Spor B Gençler olarak belirlendi. Kızlarda ise 1. Adana Çukurova Üniversitesi 2. Batman Gençlik Spor, 3. Malatya Belediye 4. Batman Gençlik Spor B gençler olarak masa tenisi federasyonuna bildirildi.

Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Üyesi Koray Metel, "Masa Tenisi Federasyonu gençlere, miniklere, yıldızlara ne kadar önem verdiğini gösteriyor. İllerde yapılan bu müsabakalarda çocukların belirlenmesi açısından çok önemli. Dolayısıyla bizler buraya zevkle severek geliyoruz, illerde bu müsabakalara katılıyoruz. Sonuç olarak müsabakalar sonunda kazanan takım listeleri federasyona bildiriliyor Türkiye Şampiyonası'na takımlar gidiyor. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız