SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Kongresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor Kulübü'nün kongresi yapıldı ve yönetim kurulu ile denetim kurulu belirlendi. Yönetim kurulunun kendi arasında toplanarak başkanı belirleyeceği, bu göreve Orhan Barman'ın getirilmesinin beklendiği bildirildi

Kongreye ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyespor Kongresi, 13 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Belediye Nikah Salonu’nda saat 10.00’da başlayan Kongreye, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata da katıldı. Kongre’de bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediyespor Kongresinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Belediyesporun geçen sene yaşadığı olumsuzlukları tekrar yaşamadan, başarı elde edilmesi için gayret sarf edeceklerini söyledi. Çakır, Belediye olarak, sporun yaygınlaşması ve gençlerin çevreyle barışık bir şekilde yetişmeleri için sporu semtlere yaymayı amaçladıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, göreve yeni seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine de başarılar diledi.

Belediyespor Yönetim Kurulu 19 asil ve 19 yedek üyeden oluşurken, Denetim Kurulu üyeliklerine de 3 asil, 3 yedek üye seçildi. Kongre sonunda Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU
Orhan Barman
Aziz Görgeç
Ertan Mumcu
Mehmet Bak
Selim Pilten
Kadir Çelik
Ubeyt Akçin
Mehmet Deniz
Nevzat Aslan
Hüseyin Apak
Kadir Koray Kutluk
Yılmaz Nazmi Hamamcı
Kahraman Fırat
Talip Kantarcı
Erkan Van
Ali Özkan
Adem Bedir Ergül
Kadir Yıldırım
Ahmet Turan Özbey

DENETİM KURULU
Naci Şavata
Mehmet Şehitoğlu
Sıddık Özdemir"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız