SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Lige Döndü

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor, hafta sonu kendi sahasında İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Tekin, ligin ilk haftasında DİSKİspor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Fortis Türkiye Kupası'nda Malatyaspor ile karşılaştık ve karşılaşma uzatmalara kaldı. Keşke uzatma oynamasaydık, ancak sonuçta futbol bu. Kupada uzatmaya kadar oynayan futbolcularımız için ayrı bir antrenman programı uyguladık. DİSKİSpor maçı sonrası biraz endişelenmiştik, ancak Malatyaspor ile yaptığımız kupa maçında futbolcularım bizleri mutlu etti" dedi.

Defansta eksiklikler gördüğünü kaydeden Teknik Direktör İsmail Tekin, "Yaptığımız maçlarda gördük ki, defansımızda eksiklikler var. Pazar gününü ben de merak ediyorum, nasıl bir defans olacak. Rakibe fırsat vermeyen bir defans istiyorum. Ama bazen öyle olmuyor. Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Turuncu-yeşilli futbolcular Ali ile Muhammed ise, İskenderun Demirçelikspor ile yapacakları karşılaşmada mutlak galibiyet almayı hedeflediklerini söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız