SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Maça Hazır

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor, Cumartesi günü saat 16.00'da İnönü Stadı'nda oynayacağı Batman Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri’nde Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde bir ter idmanı yapan turuncu-yeşilli takımda futbolcuların moralli oluşları gözlerden kaçmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, “Başlangıcımız iyi oldu. Kendi sahamızdaki maçları kazanmamız gerekiyor. Ligde kalmak düşüncesi üzerine kurulan, ekstra rakamlar harcanmadan ve yeni yapılanma içerisinde olan bir takımız. Yeni bir kadro kurduk. Cüzi rakamlara iyi oyuncu bulmaya çalıştık. Rahat bir grup olmadığımız gibi, iyi kadrolar kuruldu. Gerek içerde gerekse dışarıda kendi oyun düşüncemizi sahaya koyan bir takım oluşturduk. Batman Belediyespor gibi güçlü bir takım ile karşı karşıya geleceğiz. Bu grubu iyi tanıyorlar. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur” dedi.

Balan, sahada mücadele eden bir takımın olacağını ifade ederek, “Grupta çok iyi takımlar var. Transferin son gününe kadar yoğun transferler yapıldı. Dişe diş bir mücadele olacak. Rakibe karşı önlemlerimizi alıp, belirli bir oyun düzenini sahaya yansıtmalıyız. Batman Belediyespor’da kazanmak isteyecek ve kora kor bir mücadele olacak. Biz sahada işlerimizi iyi yapmalıyız. İçerdeki ilk maçımız. Kendi sahasında ilk maçlarda takımlar bir heyecan yaşıyor ama daha ölçülü olacağız. Devamlılığı sağlamak için kazanan biz olmalıyız. Grupta 8 takımda şampiyonluk düşüncesiyle mücadele edecek. Biz ayağımızı yere sağlam basmak istiyoruz” diye konuştu.

Takımla birlikte çok fazla çalışma imkanı bulamayan futbolcuların eksiklerini gidermeye çalıştıklarını söyleyen Balan, “Oyuncularımız yavaş yavaş hazırlanıyor. Tam anlamıyla hazır değiliz. Her geçen gün bize yarayacaktır. Birkaç oyuncumuz geç katıldı. Bu futbolcular hazırlıklarına devam ediyor” şeklinde konuştu.

Takımın defans oyuncusu Yunus ise, “İlk maçtan 3 puanla dönmemiz bizim için ayrı bir motive oldu. Batman Belediyespor maçı bizim için çok önemli. 3 puan alıp, iyi bir gidiş hat çizmek istiyoruz. Takımda iyi bir uyum var. Futbolcular olarak birbirimize yardımcı oluyoruz. Takımda arkadaşlık üst seviyeye çıktı. İnşallah sahada da bu uyumu göstereceğiz ve kazanacağız” ifadesine yer verdi.

Takıma yeni katılan Vedat da, ilk maçta alınan 3 puan ile lige iyi başladıklarını söyleyerek, “Geçen sezondan takımda fazla oyuncu kalmadı. Yeni bir kadro oluşturuldu. İyi bir uyum içerisindeyiz ve bunu sahaya da yansıtıp, iyi sonuçlar almak istiyoruz. Malatya Belediyespor istediği yerde ligi bitirecektir” dedi.

Karşılaşmayı Diyarbakır bölgesinden Murat Günerhan yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız