SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor Bodrum'da düzenlenen Altınordu Kupası son maçında Erzurumspor'a 3-1 yenildi.

Altınordu, Erzurumspor, Akçaabat Sebatspor ve Malatya Belediyespor'un katıldığı hazırlık kupası maçlarında denemeye alınan futbolcuların performansları değerlendirildi. Takım Genel Koordinatörü Ahmet Çoban, Erzurumspor ile oynanan son hazırlık maçında sadece denemeye alınan futbolcuların mücadele ettiğini söyledi.

Futbolcuların performanslarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını kaydeden Çoban, "Erzurumspor maçı öncesinde as kadro ile antrenman yaptık. Maçta ise denemeye alınan futbolcuları sahada izleme imkanı bulduk. Daha önceden de söylediğimiz gibi sonuçlar bizim için önemli değil. Genel olarak kamp çalışmalarına yoğunlaştık" dedi.

Otel yönetimiyle görüşerek, kamptan hemen ayrılmayı planladıklarını belirten Çoban, "Bundan sonra yolumuza devam edeceğimiz futbolcuları belirledik. Yolumuzu ayıracağımız futbolcular ile tek tek görüşeceğiz. Yönetim ile son kez masaya oturup, transfer konusunda isteklerimizi belirteceğiz. İkinci etap kampında ise şekillenmiş olan takımımız ile çalışmalarımıza başlayacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız