SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Malatya'da Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig 5. grup ekibi Malatya Belediyespor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği Diyarbakır DİSKİspor'a 1-0 mağlup oldu.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Hacı Mehmet Şimşek, Egemen Eren, Ercan Arı, 4. hakem H.Mehmet Ekmekyermez

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet, Yunus Emre, Engin, Murat, Cuma, Gökhan Karakum, Ferdi, Gökhan Günaydın, Tuncay, Ali Özgür (Dk.46 Kazım), Muhammet,

YEDEKLER: Yk. Burak, Can, Murat Kurt, Ömer Şengöz, Ümit Kara, Ömür Çolak,

DİYARBAKIR DİSKİSPOR: Tayfun, Ertan, Sinan, Ali, Melih, Ahmet (Dk.81 Akif), Erhun, Nedim, Soner, Mahmut, Mansur,

YEDEKLER: Yk. Şehmus, Cemil, Mehmet, Oktay, Hasan, Salih, Akif.

GOL: Dk. 74 Sinan (Diyarbakır)
KIRMIZI KART: Dk.65 Kazım (Malatya Belediye), 90+2 Soner (Diyarbakır)
SARI KARTLAR: Murat, Gökhan, Tuncay, Muhammet (Malatya Belediye), Nedim, Mansur (Diyarbakır DİSKİ)

Az sayıda futbolseverin izlediği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 kapandı.

65. dakikada rakip takımın kazandığı bir serbest atışa itirazda bulunan Kazım, 4 dakika önce gördüğü sarı kartın ardından 2. kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kalarak Malatya Belediye'yi 10 kişi bıraktı.

74. dakikada Diyarbakır, eksik oynayan rakibi karşısındaki üstünlüğünü golle süsledi. Bu dakikada Ahmet Kurt'un sağdan kale içerisine gönderdiği topu kafayla Sinan kaleye yöneltti. Kaleci topa gol çizgisini geçtikten sonra hakim olabildi. Yan hakemle orta hakem arasındaki bir anlaşmazlık orta hakem golü pozisyondan bir süre sonra verince Malatya Belediyespor'lu teknik yöneticiler ve futbolcular yoğun itirazda bulundular. Saha içerisine kadar giren Belediyespor'lu yönetici, hakem tarafından önce kulübeye yönlendirildi. İtirazlarını sürdürünce tribüne gönderildi.

90+2. dakikada bir ikili mücadelede Malatya Belediyespor'lu oyuncunun kendisine sert girdiği gerekçesiyle aşırı tepki gösteren Diyarbakırlı Soner direkt kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

Karşılaşma konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle bitti.

FOTOĞRAFLAR: Şenol KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız