SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Masa Tenisi'nde Grup Birincisi

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig’de mücadele eden Malatya Belediyespor Masa Tenisi Takımı, Hatay’da yapılan ve büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakalar sonunda grup birincisi oldu.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 5-6 Ocak tarihleri arasında Hatay ilinde yapılan Türkiye Kupası Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarında, Malatya Belediyespor Masa Tenisi Takımının rakiplerini yenerek grubunda birinci olduğu bildirildi.

Yapılan açıklamada, Malatya Belediyespor Masa Tenisi Takımının, 12 ilden 22 takımın kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda büyük başarı göstererek finale kadar yükseldiği, finalde de Adana Gençlik Spor Kulübü’nü 3-1 yendiği belirtildi.

Açıklamada, Grup Birincisi olan takımımızın aldığı bu sonuçla Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde ettiği ve takımın Şampiyonada da başarılı olabilmek için yoğun bir şekilde çalıştığı bildirildi.

Öte yandan, Belediyespor Masa Tenisi Takımı oyuncularından Miraç Kahraman 12-13 Ocak tarihlerinde Safranbolu’da yapılacak “En İyi 12” ler Türkiye Şampiyonasına davet edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız