SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Mersin'de Kazandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:23:07
M.Belediye Mersin'de Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

 Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Mardin İdman Yurdu'nu 74-70 yendi. 

Mardin Merkez Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, lige galibiyetle başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takım Antrenörü Erol Akdeniz, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Deplasmanda Mardin İdman Yurdu'nu 74-70'le geçtiklerini anımsatan Akdeniz, "Ligin ilk müsabakaları her zaman zorlu geçer. İlk haftayı deplasmanda oynadık. İki takımda iyi bir mücadele ortaya koydu. Son periyodu kıyasıya bir çekişmeye sahne olan müsabakadan 74-70 üstün ayrılmasını bildik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız