SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Şampiyon, Pütürge Düştü..

A- A+ PAYLAŞ

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi A grubunda da heyecan dindi. Son haftaya aynı puanla giren Malatya Belediyespor ve Emniyetspor'un maçı, bu grubun finali oldu. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Belediyespor A grubu şampiyonluğunu elde ederken, son haftayı yenik kapatan Pütürge Belediyespor da bu gruptan 2. lige düştü.

* ŞAMPİYONLUK MAÇI..
A grubunda ilk haftadan beri Malatya Belediyespor ve Emniyetspor "puan puana" mücadele ettiler. Fikstüre göre, iki takımın son maçlarını birbirleriyle yapmaları, son hafta maçını "final" konumuna getirdi.

İlk yarının son haftasındaki maçta 1-1 berabere kalan iki takım, İnönü Stadı'nda oynanan ligin son hafta maçına 31'er puanlı olarak çıktılar.

HAKEMLER: Suat Aslanboğa, Oğuzhan Tut, Tayfun Kartat,

MALATYA BELEDİYESPOR: Serkan, Ahmet (Dk.65 Erdem), Barış, Hüseyin, Ekrem, İsmail (Dk.84 Murat), Tuncay, Ersin, Mehmet Filiz, Mehmet Kaplan, Hayati (Dk.62 Yusuf),

EMNİYETSPOR: Önder, Mehmet Emin (Dk. 65 Soner), Kemal, Levent, Engin, Yılmaz (Dk.82 Abdullah), Mehmet Toksöz, Mehmet Kırma (Dk.30 Fatih), Kürşat, Eser, Turgay.

750 dolayında futbolseverin de izlediği karşılaşmayı, Malatya Belediyespor 60. dakikada Tuncay ve 83. dakikada Mehmet Kaplan'ın kaydettiği gollerle 2-0 kazandı ve A grubunun şampiyonu oldu. Bu maçın 45. dakikasında Emniyetspor'dan Turgay, 88. dakikasında ise Malatya Belediyespor'dan Barış kırmızı kart gördüler.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte iki takımın bazı oyuncuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

* PÜTÜRGE BELEDİYE KÜME DÜŞTÜ..
Bu grupta küme düşen takım da son hafta belli oldu. Haftaya 6 puanla ve son sırada giren Pütürge Belediyespor, Battalgazi Belediyespor'a 3-1 yenilirken, haftaya 9 puanla giren Telekomspor, Tecdespor'u 1-0 mağlup etti. Puanını 12'ye çıkaran Telekomspor ligde kalırken, 6 puanda kalan Pütürge Belediyespor 2. lige düştü.

* B GRUBU GEÇEN HAFTA SONA ERMİŞTİ..
1. Amatör Büyükler Futbol Ligi B Grubu'nda maçlar geçtiğimiz hafta sona ermişti. Köy Hizmetlerispor 34 puanla B grubunun şampiyonu olurken, Sanayispor 2. lige düşmüştü.

* 3. LİGE TERFİ GRUPLARINA KATILACAKLAR..
1. Amatör Futbol Ligi A grubu şampiyonu Malatya Belediyespor ile B grubu şampiyonu Köy Hizmetlerispor takımları, 3. lige terfi gruplarında Malatya'yı temsil edecekler.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE..

FOTOĞRAFLAR: İnönü Stadı'nda oynanan Malatya Belediyespor- Emniyetspor maçından görüntüler.. (En üstte Malatya Belediyespor kadrosu)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız