SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Siirt'e Hazır

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 5. grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Belediyespor, Cumartesi günü İnönü Stadı'nda oynayacağı Siirtspor maçına iddialı hazırlandı.

Kulübün Yeşiltepe'deki tesislerinde teknik direktör Nihat Balan yönetiminde Siirtspor maçı hazırlığını tamamlayıp kampa giren turuncu yeşilli takımda kart cezalısı olan kaleci Hasan dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Sakat olan futbolcuların iyileştikleri ve teknik direktör Nihat Balan'ın görev vermesi halinde forma giyebilecekleri bildirildi.

Diğer yandan, teknik direktör Nihat Balan, grup lideri Siirtspor maçının önemini bildiklerini ifade edip, "Lider ile aramızda 8 puanlık fark var. Siirt maçını 6 puanlık karşılaşma olarak görüyoruz. Çünkü, kazanırsak hem rakibe yaklaşmış olacağız, hem de moral bakımından iyi duruma geleceğiz"dedi.

Taraftarları cumartesi günü İnönü Stadı'na davet eden Nihat Balan, "Takımı 90 dakika boyunca destekleyip 12.adam görevi yapmasını istediğimiz taraftarlara bu maçta daha çok ihtiyacımız var"ifadelerini kullandı.

Bu arada, Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi klasman hakemi Tayfur Özkan'ın yöneteceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız