SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Şırnak Maçına Hazır

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 1. Grup lideri Malatya Belediyespor, deplasmanda Şırnakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bu arada karşılaşmayı, Ankara bölgesinin B klasman hakemlerinden Ümit Ünal'ın yöneteceği bildirildi.

"GALİBİYETİ HEDEFLİYORUZ.."
Teknik Direktör İsmail Tekin, geçen hafta Batman Belediyespor karşısında aldıkları farklı galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir adım attıklarını belirterek, "En yakın takipçimiz Batman Belediyespor'u farklı yenerek rakibimizle aramızdaki puan farkını açtık. Artık bu galibiyet geride kaldı, oyuncuları hafta sonu oynayacağımız Şırnakspor maçına motive etmek için çaba gösteriyoruz. Şırnak'tan da galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Futbolculardan Zeynel ise, ne kadar kaliteli bir takım olduklarını geçen hafta Batman Belediyespor karşısında aldıkları farklı galibiyetle gösterdiklerini, bu hafta da deplasmanda Şırnakspor'u yenmek istediklerini kaydetti.
Turuncu-yeşilli takımda Volkan, Tuncay, Cuma, Yusuf ve Zeynel'in sakatlıkları bulunuyor.

HAKEMLER..
Bu arada TFF 3. Lig'de Pazar günü oynanacak haftanın maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

"1. Grup:
* 9 Aralık Pazar:
Kilis Belediyespor - Karsspor: Nuri Karahançer
Antakyaspor - Cizrespor: Mehmet Ayberk Altunay
Aksarayspor - Batman Petrolspor: Şerif Bayram
Siirtspor - Bingöl Belediyespor: Hasbi Dede
Belediye Vanspor - Nusaybin Demirspor: Emre Altun
Batman Belediyespor - Mezitlispor: İbrahim Telci
13.30'da Şırnakspor - Malatya Belediyespor: Ümit Ünal,Sezai Arslan, Serdar Özdemir, 4. hakem Ejder Yapıcı
Ceyhanspor - Kayapınar Belediyespor: Uğurcan Gökler"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız