SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye 'Tekme-Tokat' Mağlup!..

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Futbol Ligi 1. grup lideri Malatya Belediyespor, ilk yarının son maçını Diyarbakır’da Kayapınar Belediyespor ile oynadı ve 1-0 mağlup oldu. Maçın Şırnak bölgesinden olan hakeminin kötü yönetiminin maçın sonucunu etkilediği öne sürülürken, Malatya Belediyespor’dan Ahmet ve Yunus Emre sakatlanarak sahayı terk ettiler.

Fikstür gereği, ilk yarının son maçını Kurban Bayramı’nın ilk günü deplasmanda oynayan Malatya Belediyespor, Seyrantepe Stadı’nda 13.30’da başlayan karşılaşmaya; Ahmet, Yunus Emre, Engin, Murat, Cuma, Gökhan, Tuncay, Ahmet Filiz, Kürşat, Zeynel ve Ahmet Dere’den oluşan kadroyla başladı.

Malatya Belediyespor, 65. dakikada Mesut’un ayağından gelen gole mani olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmasına rağmen, ilk yarıyı lider kapattı.

Bu arada maçın Şırnak bölgesinden olan C klasman hakemi Niyazi İzgören’in sonucu direkt etkileyen “tarafgir” yönetimi Malatya Belediye cephesinden büyük tepki gördü. Teknik Direktör İsmail Tekin, 90 dakikada adeta dayak yediklerini, 2 futbolcunun aldıkları sert darbelerle sakatlandıklarını bildirdi ve “Maç değil, kavga yaptık. Hakemler çok yetersiz kaldı.” diye yakındı.

Maçta sakatlanan Yunus Emre’nin yüzüne 7 dikiş atıldığı, kaleci Ahmet’in ise kasığına aldığı sert darbe ile sakatlandığı belirtildi. Rakip takımın tamamen sertlik üzerine kurduğu oyunu objektif yönetemediği öne sürülen hakem Niyazi İzgören’in, yardımcılarıyla da uyumsuzluk sergilediği, Malatya Belediye lehine vermesi gereken iki penaltı pozisyonunu devam ettirdiği, ayrıca yan hakemin ikazına rağmen bir başka pozisyonda da penaltıyı vermediği öne sürüldü.

Maç sonrası, hakem Niyazi İzgören’i ağır bir dille eleştiren Tekin, şunları söyledi:

“Karşılaşma boyunca tüm taktir haklarını ev sahibi ekipten yana kullanan Şırnak Bölgesi hakemi İzgören, rakip takım futbolcularının sert mücadelesine prim tanıdı. Futbolcumuz Yunus maçın henüz başında herkesin gözü önünde ağır bir darbeye maruz kaldı, hakem göremedi! Ardından Kalecimiz Ahmet sakatlandı onu da göremedi! Hakemin ters kararlarıyla daha da cesaretlenen Diyarbakırlı futbolcular maçın sonraki bölümlerinde yine sert oynayıp oyunu çirkinleştirdiler. Böyle olunca bizimde planlarımız tamamen bozuldu. Futboldan çok sahada kavga vardı. Maçın ikinci yarısında toparlanıp gerçek kimliğimize büründüğümüz sıralarda ise 2 penaltımızı vermeyen maçın orta hakeminin ne yaptığını anlayamadık. Bir penaltı pozisyonunda ise yan hakem bayrağını kaldırdı ama orta hakem yine vermedi. Açıkcası maçı bitirdiğimiz için şükrediyorum.2 Futbolcumuz sakatlandı belki daha fazla da olabilirdi”

1 HAFTA İZİN..
Öte yandan, ilk yarının bitmesinin ardından Malatya Belediyespor’da futbolculara 1 hafta izin verildi. 26 Aralık’ta Yeşiltepe’deki tesislerde toplanacak olan takım, 3 Ocak’a kadar Malatya’da çalışacak, daha sonra 4 Ocak’ta başlayacak olan ikinci etap kampı için Antalya’nın Kemer ilçesindeki Gran Hobel Oteli’nde bir araya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız