SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Van'la Berabere..

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 1. grup lideri Malatya Belediyespor, İnönü Stadı'nda ağırladığı Belediye Vanspor'la 1-1 berabere kaldı.

STAD:İnönü

HAKEMLER: Özgür Sepin, Zafer Karaman, Hasan Özçullu, Oben Meral Baysal.

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet Uslu, Emre, Engin Fırat, Murat, Cuma, Gökhan, Tuncay, Murat (Yalçın Dk. 68), Kazım, Ahmet Filiz, Kürşat

BELEDİYE VANSPOR: Bülent, Barış, Fatih, Soner, Bilal, Fikret, Ali (Koray Dk. 78), Mükerrem, Gökhan (Fırat Dk. 68), Zeynel, Serkan (Savaş Dk. 86)

KIRMIZI KART; Fikret (Dk. 58), Serkan (Yedek Kulübesinde dk.90+4) (Belediye Vanspor)

SARI KART: Tuncay, Kazım (Malatya Belediyespor), Soner, Bilal, Mükerrem, Gökhan, Zeynel (Belediye Vanspor)

GOLLER: Dk.72 Kürşat(Malatya Belediyespor), Dk.53 Gökhan (Belediye Vanspor)

15. dakikada Van atağında Ali soldan getirdiği topu Gökhan'a verdi. Bu oyuncunun vuruşu üstten aut.

20. dakikada Malatya Belediye Engin'le atak geliştirdi. Soldan bu oyuncunun cezaalanına ortaladığı topla buluşan Kazım vurmakta gecikince defans araya girip tehlikeyi önledi.

53. dakikada konuk takım öne geçti. Fikret'ten aldığı pasla cezaalanında topla buluşan Gökhan düzgün bir vuruşla golü attı: 0-1

58. dakikada Belediye Vanspor'lu Fikret, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

63. dakikada Malatya atağında Engin soldan ortaladı. Cezaalanında hamle yapan Kazım topla buluştu, ancak ayağından açınca kaleci Bülent tehlikeyi önledi.

72. dakikada Malatya Belediye beraberliği sağladı. Yalçın soldan ortasını yaptı. Ceza sahasında Kürşat topu aldı ve kontrol ettikten sonra kalecinin sağından filelerle buluşturdu: 1-1

Maçın son dakikaları gergin geçerken, oynanmamış sürenin 4. dakikasında, yedek kulübesinde olan Belediye Vanspor'lu Serkan, 4. hakemin uyarısı üzerine hakemden kırmızı kart gördü.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız