SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Yarı Finalde

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da yapılan Yıldız Erkek Voleybol Grup müsabakalarında finalde Elazığ Maliyespor'u 3 – 0 ile geçen Malatya Belediyespor Yıldız Voleybol takımı grup Şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Malatya Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Muhammet Çatar” Elazığ’da yapılan grup müsabakalarında ilk olarak Diyarbakır DSİ ikinci maçta Erzincan Belediyespor ve Finalde ise Elazığ Maliyespor’u 3-0 lik sonuçlarla geçerek grup maçlarını set vermeden birinci olarak tamamladık. Yarı finallere katılma hakkı kazanan takımımız İyi bir alt yapıya sahip Genç Voleybol, cularımızın hırslı, istekli oluşları işimizi kolaylaştırdı. Türkiye yarı finallerinde de aynı başarıyı gösterip Türkiye finallerine katılmayı istiyoruz. Malatya Voleybol’unu hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Turnuva öncesi ve Turnuva boyunca bize olan desteklerinden dolayı Malatya Belediyespor yöneticimiz Orhan Barman ve Malatya Belediyespor yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız