SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye Yine Mağlup: 1-2

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grupta, ilk hafta Diyarbakır DİSKİ'ye deplasmanda 4-1 yenilen Malatya Belediyespor, ikinci haftada Malatya İnönü Stadı'nda karşılaştığı İskenderun Demir Çelikspor'a da 2-1 yenildi.

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Ercan Hellaç, Murat Yenice, İ. Halil İleri xx

MALATYA BELEDİYESPOR: Ahmet, Yunus, Engin Fırat, Murat Özdemir, Cuma, Tuncay, Gökhan, Ferdi (Dk.63 Ümit ), Kazım, Ali (Dk.32 Yalçın), Muhammet (Dk.32 Ömer)

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR: Ömer Kısa, Taner, Remzi, Ömer Deniz, Ali, Salih, Fatih Sarı, Ahmet, Bülent (Dk.46 Volkan), Hüseyin (Dk.71 Enis), Recep(Dk. 60 Umut)

GOLLER: Dk.7 Ahmet , dk.14 Hüseyin (İskenderun Demirçelikspor), Dk. 40 Ömer (Malatya Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.90 Tuncay ( 2.Sarı Karttan- Malatya Belediyespor)

SARI KARTLAR: Ahmet Uslu, Yalçın (Malatya Belediyespor), Remzi, Recep, Salih, Ömer Kısa , Ahmet Nazım (İskenderun Demir Çelikspor)

DAKİKALAR
7.dakikada gelişen İskenderun Demirçelikspor atağında Recep’in pasıyla buluşan Ahmet ceza sahası çizgisi üzerinden sert vurarak topu filelere gönderdi 0-1

9.dakikada Recep, aldığı uzun pasla Malatya Belediyespor ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya kalmasına karşın vurmakta gecikince defans oyuncuları yatarak tehlikeyi önledi.

14.dakikada konuk takım bir gol daha buldu. Fatih’in pasıyla buluşan Hüseyin ceza sahasında kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu: 0-2

38.dakikada Kazım rakip ceza sahasına girdi vuruşunda kaleci Ömer tehlikeyi kornerle önledi.

40.dakikada Malatya Belediyespor farkı bire indirdi. Bu dakikada gelişen ev sahibi takım atağında Gökhan sağdan getirerek topu Ömer’e bıraktı, bu futbolcu düzgün bir vuruşla golü attı: 1-2

İlk yarı 2-1 İskenderun Demirçelikspor takımının üstünlüğüyle sona erdi.

2.yarıda Malatya Belediyespor takımı daha etkili oynamasına karşın yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ligin 2. haftasını da puansız kapattı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız