SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'de Balan Görevde

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig'den TFF 3. Lig'e düşen Malatya Belediyespor'da teknik direktörlüğe Nihat Balan (fotoğrafta ortadaki) getirildi.

Kulüp Başkanı Orhan Barman, Basın Sözcüsü Selim Pilten ve Malatya Belediyespor'un yeni teknik direktörü Nihat Balan, kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Kulüp Başkanı Orhan Barman, geçmişin geride kaldığını, artık geleceğe bakmak zorunda olduklarını söyleyerek, "Biz kendi işimize bakacağız. Malatya Belediyespor'u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız, bizim görevimiz şu anda takımı hak ettiği yere getirmek" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Selim Pilten ise, sınırlı bir bütçeye sahip olduklarını belirterek, "Sınırlı bir bütçeye sahibiz. Malatya Belediyespor'da sadece futbol yok, birçok branşı bünyesinde bulunduruyor. Büyük bir bütçemiz olmadığı için herhangi bir yere alternatif olmamız söz konusu değil. Malatya Belediyespor'u 600 bin TL bütçeyle taşıyabileceğimiz en iyi noktaya taşıyacağız. Büyük bir bütçemiz olsaydı hedef konulabilirdi, ama bütçe dediğim gibi sınırlı. Önümüze bakacağız, nereye gücümüz yeterse ona göre karar vereceğiz. Maddi açıdan rahat değiliz, elimiz kolumuz bağlı" dedi.

Teknik direktör Nihat Balan da, Malatya Belediyespor'un iyi bir takım olacağını dile getirerek, "İlk önce temelleri atacağız. Burada bulunmamızda ekonomik nedenler asla ön planda olmadı. Uzun soluklu bir yolculuğun başlangıcındayız. Biz kendi adımıza yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Herkesin beğenisini kazanan ve doğruları yapan bir sistem içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Daha önce çalıştığı takımlarda da göreve başladığında sıfırdan kadro kurmak zorunda kaldığını kaydeden Balan, "Şu anda yapacağım işler belli. Ne kadar bütçemiz kısıtlı olsa da, ilk maça gelindiğinde herkes sahadaki durumu değerlendiriyor. Bu nedenle doğru tercih yapmalıyız. Takımın içinde kalabilecek oyuncuları değerlendireceğiz. Transfer edeceğimiz oyuncularla da iyi bir kadro oluşturmaya çalışacağız, ama uyum sürecini de kısaltmamız lazım. Mazeret üretmeye gerek yok, iyi bir takım olacağız" dedi.

Öte yandan Malatya Belediyespor'da teknik direktör Nihat Balan'ın kaç yıllık sözleşmeye imza attığı açıklanmazken, yardımcı antrenörlerin de ilerleyen günlerde belli olacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız