SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'de Elazığ Mesaisi

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatya Belediyespor'da, Elazığspor mesaisi devam ediyor. Bu arada maça Elazığspor taraftarının alınmayacağı bildirildi.

İkinci yarının ilk maçında kendi sahasında Elazığspor'u ağırlayacak olan Turuncu-Yeşillilerde eksik futbolcu bulunmazken, takımdaki tek hedef iyi bir başlangıç yapabilmek. Takımın orta saha oyuncusu Gökhan Karakum, Malatya ile Elazığ arasındaki rekabet ortamını iyi bildiklerini ve bu bilinç doğrultusunda maça hazırlandıklarını kaydederek, "En iyi şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak Elazığspor maçı için kenetlendik. Bizim için her maç final, bu maçta açılış maçımız olacak. Başarılı bir başlangıç ile süreci devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Zor şartlarda iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Gökhan, "Teknik heyet değişikliği bizi pek fazla etkilemedi. Sonuçta bildiğimiz bir hocayla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu tür şeyler her takımda oluyor. Biz de bunları yaşadık. Ben en az zarar ile bu sıkıntılı dönemi atlattığımızı düşünüyorum. Büyük bir özveriyle çalıştık. Kamp döneminde başarılı olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Defans oyuncusu Murat Özdemir ise, puan olarak zor bir durumda olduklarını, bu zorlu durumu atlatacaklarına takım olarak inandıklarını ve başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

ELAZIĞ TARAFTARI GELMEYECEK
Bu arada Elazığ İl Spor Güvenlik Kurulu Elazıgspor-Malatya Belediyespor takımları arasında oynanacak maçlarda misafir seyirci alınmamasına karar verdi.

Elazığ Vali yardımcısı Mehmet Ali Sağlam başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, 15 Şubat 2009 Pazar Günü Malatya'da oynanacak Malatya Belediyespor-Elazığspor müsabakasında da yüzde 5'lik misafir seyirci kontenjanının kullanılmamasına ve misafir seyirci alınmamasına karar verdi. Karar doğrultusunda Elazığspor Kulübü tarafından organizasyonlu olarak Elazığ'dan Malatya Belediyespor-Elazığspor müsabakasına seyirci götürülmeyecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız