SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'de Görev Bölümü

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig'den TFF 3. Lig'e düşen Malatya Belediyespor'da yeni yönetim görev dağılımı yaptı.

Orhan Barman başkanlığında oluşan yeni yönetimde görev dağılımı şöyle oluştu:

Aziz Görgeç (Başkanvekili), Kadir Koray Kutluk (Başkan Yardımcısı), Ertan Mumcu (Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Kadir Çelik (İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Ali Özkan (Futbol Şube Sorumlusu), Nevzat Aslan (Genel Kaptan), Selim Pilten (Basın Sözcüsü), Erkan Van (Alt Yapı Sorumlusu)

Öte yandan kulüp başkanı Orhan Barman, yönetim kurulu olarak görev dağılımı yapmalarının ardından teknik heyet ve futbolcu transferi konusunda da gelecek hafta çalışmaların başlayacağını söyledi. Barman, "Teknik heyet konusunda görüşmelerimiz var. Bu konuda gelecek hafta net bir karar alacağız. Önümüzdeki hafta içerisinde takımda sözleşmesi biten futbolcularla masaya oturacağız. Hedefimiz kısıtlı bir bütçeyle genç bir kadro kurarak, bir üst lig için mücadele edecek bir takım oluşturmak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız