SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'de Gündem Transfer

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatya Belediyespor'da transfer çalışmaları yoğunlaştı.

Turuncu-yeşilli takımın Teknik Direktörü İsmail Tekin, Kayseri Pansu takımından Can'ın alınması için yönetime rapor verdiğini belirterek, "25-28 yaş arasında 3-4 nokta transfer yapacağız. Ayrıca 1987-88, 1990-92 doğumlu sporcular da alacağız. Malatyaspor'un altyapısı olma konumumuzu devam ettireceğiz" dedi.

İç transferde de görüşmelere başladıklarını aktaran Tekin, Bodrum'daki turnuvada deneme imkanı bulduğu süper genç takım futbolcuları Samet, Erol ve Erdem'i de kadroya almayı düşündüğünü, bu futbolcuların bir iki sene sonra A takımda direkt forma giyecek oyuncular haline geleceğine inandığını söyledi.

Bodrum'daki turnuvada en az gol yiyen ve en fazla gol atan takım unvanı ile şampiyon olmalarının kendilerine büyük moral verdiğini belirten Tekin, "Sözü edilen turnuvayı 500'e yakın spor adamı izledi. 2. Lig'de yıllardır mücadele eden takımlarla karşılaştık. Bodrum'da Malatya Belediyespor olarak hafızalarda yer edindik. Tabii ki Malatya Belediyespor'un durumunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bunda, başta Belediye Başkanımız Cemal Akın olmak üzere herkesin emeği var" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız