SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'de İzin Bitti

A- A+ PAYLAŞ

TFF. 2. Lig 5. Grup ekibi Malatya Belediyespor, Şanlıurfa Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Malatya Belediyesi Tesisleri'nde tek antrenman ile hazırlıklara başlayan turuncu-yeşilli ekipte Elazığspor maçında sakatlanan Engin ile Şanlıurfaspor maçında aldığı darbe sonucu ağrısı bulunan Muhammet dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Engin'in Şanlıurfa Belediyespor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı, Muhammet'in ise çekilecek MR sonucu durumunun netlik kazanacağı belirtildi.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Şanlıurfa Belediyespor maçında alınacak puan veya puanların takımın da yerini belli edeceğini belirterek, "Diğer takımların bu hafta içinde yaptığı maçlarda durumumuzu şekillendirecek. Bizim için önemli bir maç. Şanlıurfaspor maçında kaçan iki puana üzüldük. Pozisyonlar yakaladık ve hakkımız yenildi. Futbolcularımın da çok daha gayret etmesi halinde, diğer takımlar gibi güçlü olduğumuzu göstereceğiz. Öyle bakıyorum ki, bu haftadan sonra üç günlük iznin ardından futbolcularım kendilerine dikkat etmişlerse sorun olmayacak. Önümüzde çok süre var. Hazırlıklarımızı en üst düzeyde yapacağız" dedi.

Takımın forvet oyuncusu Kazım ise Şanlıurfaspor maçında ummadıkları bir puan kaybına uğradıklarını kaydederek, "Yenemiyorsak ta, sonuçta yenilmeyeceğiz. Önümüzdeki maça bakacağız. Deplasmana kazanmak için gideceğiz. Çok farklı bir grupta yer alıyoruz. Tam olarak net bir şey yok. On üstünden yedi puanlık takım yok grubumuzda. Biz de ligde nerde duracağımızı tam olarak göstermedik. Ama önümüzdeki üç maç yerimizi belirlemek adına önemli olacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız