SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'de Tasfiye!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2.Lig 5. Grup'ta küme düşmeme mücadelesi veren Malatya Belediyespor'da 8 futbolcuyla yolların ayrıldığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Aleaddin Acun, "Kadro şişkinliği olmasının takıma zarar verdiği zaman zaman gündeme getirildi. Bu konu eski teknik direktörümüz İsmail Tekin döneminde de gündeme getirmişti. Ancak bir türlü hayatiyete geçirilmemişti. Yeni teknik direktör Mustafa Ceviz'in de teklifi doğrultusunda; Cemru Tutku Çelik, Can Taylan, Serkan Kanıkırmızı, Ömür Çolak, Engin Bilici, Murat Koduz, Fırat Altuntaş ve Kürşat Günata ayrıldılar. Malatya Belediyespor Kulübünde forma giydikleri dönemdeki katkılarından dolayı bu arkadaşlarımıza teker teker teşekkür ediyoruz" dedi.

Takımın puan cetvelinin alt sırasında olması nedeniyle endişelenmeye gerek olmadığını söyleyen Acun, "Yeni teknik heyet, yeni kan demektir. İnşallah alt sıralardan kurtulacağız. Bunun ilk adımını da, cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Belediye Vanspor karşısında 3 puan alarak atmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Vanspor'un üst sıralara oynayan güçlü bir takım olduğunu hatırlatan Acun, "Ancak kendi saha ve seyirci avantajını kullanıp cumartesi günü galip gelerek, moral ve puansal manada rahatlamak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız