SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediyespor Çalışıyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda teknik direktör Nihat Balan yönetiminde bir çalışma yapan Turuncu-yeşilli takımda hafif sakatlığı bulunan Temin Süngürlü takımla birlikte çalışmalara başlarken, parmağında kırık olması nedeniyle ameliyat olan genç kaleci Eren Gözetlik çalışmaya katılmadı.

Antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yapan teknik direktör Nihat Balan'ın "Lige kısa bir süre kaldı. Son hazırlık çalışmalarımızda eksiklerimizi giderip, lige hazır olmalıyız" dediği öğrenildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kısa alanda pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Antrenman sonrası konuşan takımın tecrübeli forvet oyuncusu Ahmet Filiz, "Nevşehir kampında arkadaşlarımızla birlikte iyi bir kaynaşma dönemi geçirdik. Çoğunluğu yeni arkadaşlardan oluşan bir kadro oluşturuldu. Nevşehir'de birbirimize çok iyi alıştık. Özellikle hazırlık maçlarında da bu kaynaşma kendisini gösterdi. İleriye daha umutlu bakmamızı sağlayan bir ortam oluşturuldu. Her şey çok güzel devam ediyor" dedi.

Filiz, saha içerisinde futbolcuların görevlerini yapmaları halinde başarılı olabileceklerini ifade ederek, "Grubu iyi tanıyoruz. Biz kendi üzerimize düşen görevimizi yaparsak, diğer takımların durumları o kadar da önemli değil. Lige iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Sahadaki performansımızı arttırarak, iyi neticeler almak istiyoruz" diye konuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız