SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediyespor Kampta

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da kamp çalışmaları devam ederken, transfer görüşmelerine ağırlık verildiği bildirildi.

Antalya'da çalışmalarını sürdüren Turuncu-yeşilli takımda teknik heyet, futbolcuların son durumlarını görmek açısından Ankara Demirspor ile yaptıkları hazırlık maçının performansından memnun oldukları kaydedildi. Bunun yanında takıma yeni katılan futbolcuların da kamp süresi içinde takıma uyum sağlamaları açısından hazırlık maçlarında forma giydikleri öğrenildi. Günde çift idmanla klasman maçlarına hazırlanan takımda futbolcuların bir hayli moralli oldukları ve klasman grubu maçlarına iyi başlamak
istedikleri kaydedildi.

Öte yandan, kampla ilgili değerlendirmede bulunan takım kaptanı Engin Fırat, "Kamp çalışmalarımız iyi gidiyor. 5 gündür yoğun tempoda çalışıyoruz. Ankara Demirspor ile bir hazırlık maçı oynadık. Kamptaki ilk hazırlık maçımız olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Özellikle maç eksiğimizi giderme açısından da faydalı bir hazırlık maçı oldu. Bunun yanında bir Arnavutluk takımıyla hazırlık maçı oynayacağız. Bu hazırlık maçlarında gerek arkadaşlarımız maç eksiklerini giderecek gerekse de eksiklerimizi
göreceğiz" dedi.

Klasman maçlarının zorlu geçeceğini ifade eden Fırat, "İlk yarıda takımlar daha yeni yeni oturuyordu. Klasman maçları öncesinde bütün takımlar kamp yaparak, en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Tabi biz de eksik bir kadroyla kampa geldik. Ama buna rağmen en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Zorlu bir fikstürümüz var. Bu manada kamp programını en iyi şekilde değerlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Kamptaki son 1 haftada da yoğun tempomuzu sürdürerek, klasman grubunda en iyi hedefe ulaşmak için çalışacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız