SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediyespor'da Kongre..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor'un kongresi yapıldı.. Belediye Başkanı Cemal Akın "yasal" engel nedeniyle, başkan vekili Atilla Kantarcı da "işlerinin yoğunluğu" yüzünden yönetimde görev almadılar.

Voleybol takımı 1. lige, futbol takımı Türkiye 3. Futbol Ligine, Masa Tenisi takımının 2. lige çıkmasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan, diğer birçok branşta da başarılı işler yapan Malatya Belediyespor'un kongresi Belediye Nikah Salonu'nda yapılırken, daha önce kulübün başkanlığı görevini sürdüren Belediye Başkanı Cemal Akın, yoğun programı nedeniyle kongrede hazır bulunmadı.

Malatya Belediyespor'un büyük başarı gösterdiği geçtiğimiz dönemde başkan vekili olarak görev yapan Kantarcı ise kongredeki konuşmasında, Malatya Belediyespor Kulübü'nün futbol, tekvando, kickboks, voleybol, basketbol, güreş, hentbol, masa tenisi ve atletizm olmak üzere 9 branşta faaliyet gösterdiğini belirterek, "Bu 9 branşta çok büyük başarılar elde ettik. Kazanılan bu şampiyonluklar ve kupalar Malatya insanının övünç kaynağı oldu" dedi.

Malatya Belediyespor Kulübü'nün bu yıl çok önemli başarılar kazandığına dikkat çeken ASKF Malatya İl Temsilcisi ve Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Eserdi ise, Malatya Belediyespor'un Malatya'da gençlere hizmet veren en büyük spor kulübü olduğunu vurguladı.

Kulübün başarıyla yönetildiği dönemde vekaleten başkanlık görevini sürdüren Atilla Kantarcı'nın, "işlerinin yoğunluğu" gerekçesiyle yeniden aday olmadığı kongrede, futbol takımı profesyonel statüdeki 3. Türkiye Ligine yükselmesi ve belediye başkanlarının profesyonel kulüplerin yönetimlerinde görev alamayacakları yolundaki yasal engel nedeniyle Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da yönetimde görev alamadığı bildirildi.

Tek liste halinde gidilen kongrede yönetim kuruluna şu isimler seçildi:

"Fahrettin Eserdi, Alaaddin Acun, Bekir Akca, Osman Bayram, Selahattin Aşan, Mehmet Deniz, Mehmet Yıldırım, Hanifi Acar, İlhan Yılmaz, Mehmet Fındık, Şahin Pehlivan, Osman Furkan, Gökhan Tuncer, Kemal Coşkun, İsa Durmuş ve Nejat Fırat."

Denetim Kurulu ise Hikmet Kağızmanlı ve Halil Fırat'tan oluştu.

Yönetim kurulunun daha sonra yapacağı toplantıda kulüp başkanını belirleyeceği ve görev dağılımını gerçekleştireceği bildirildi. Kulüp başkanlığı için belediye meclis üyeleri Fahrettin Eserdi ve Alaattin Acun'un isimlerinin geçtiği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız