SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediyespor'da Öncelikli İş

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor)’ da rota önümüzdeki hafta sonu yapılacak seçim kongresi olarak belirlenirken, bir yandan da yönetim, transfer konuları başta olmak üzere birçok konuda görüşmelerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Önümüzdeki sezon hedefini Bank Asya 1. Lig’ e çıkmak olarak belirleyen Yeni Malatya Spor’ da çalışmalar kesilmeden ediyor. Kulübün gündeminde bu hafta sonu yapılacak seçim kongresi bulunmasına karşın, Emin Katipoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, iç transfer deki çalışmaları bitirmek üzere olduğu bildirildi.

FUTBOLCULARLA MASAYA OTURULACAK
Yeni Malatyaspor’un kadrosundaki 26 futbolcudan sadece 7 siyle sözleşme yenileyecek olan kulüp, kadrodaki tüm futbolcuları bu hafta içinde Malatya’ya çağırarak, iç transfer görüşmelerini sonlandırmayı hedefleliyor.

Takımdaki tüm oyuncularla görüşerek kimlerin kalacağını ve kimlerin gönderileceğini tek tek belirleyen yönetim bu kararını hafta içi futbolcularla paylaşacak ve yola devam denilen oyuncularla da pazarlık masasına oturacak.

Dış transferde ise Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’ nun geçmiş dönemlerden çok iyi tanıdığı ve iyi ilişkiler kurduğu Ankara Kulüpleriyle sürekli diyalog halinde olduğu, maliyeti düşük, takım oyununa katkıda bulunacak bazı oyuncularla görüşmelerin son aşamaya gelindiği öğrenildi.

TEKNİK HEYET KONUSU KONGREDEN SONRA KESİNLEYECEK
Teknik Heyet konusunda henüz net karar veremeyen ancak alternatif isimlerle de görüşmeler halinde olunduğu tahmin edilen yönetimin, Malatya’lı bir hocayla anlaşmak istemesi halinde bu ismin kesinlikle Nihat Balan olacağı, ancak Malatya dışından bir teknik heyet ile anlaşılmasının da an meselesi olduğu belirtiliyor. Teknik direktör konusunun 20 Haziran’daki kongrenin ardından kesinleşeceği belirtildi.

Bu arada, 20 Haziran Pazar günü yapılacak olan kongrede mevcut başkan Mehmet Emin katipoğlu’nun divan kuruluna listeyi sunmasıyla birlikte Naci Şavata başkanlığındaki Divan Heyetinin hafta içersinde kongreyle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız