SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediyespor'da Play-off Hesapları

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda Pazar günü kendi sahasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Malatya Belediyespor, bu maçı kazanarak, ekstra Play-off'ları garantilemek istiyor.

Klasman Grubu'na Hatayspor deplasmanı ile başlayan ve bu maçı kazanarak liderliğini sürdüren Turuncu-yeşilli takım kendi sahasında da Hatayspor'u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Grupta Hatayspor'un 8 puan önünde lider konumda bulunan Malatya Belediyespor, ligin bitimine 7 hafta kala ekstra Play-off'lara kalmak istiyor.

Son taktik çalışmasını yaparak, kampa giren Turuncu-yeşilli takımda son haftaların formda golcüsü Ergun Cengiz kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek. Öte yandan Çarşamba günkü idmanda sakatlanan Celal Çırpanlı'nın da MR'ının çekildiği, tecrübeli futbolcunun Hatayspor karşılaşmasında forma giymesinin zor olduğu kaydedildi. Sakatlıktan çıkan Volkan Aydın ve Gökhan Erdöl takımla birlikte çalışmalara katılırken, bu futbolcuların antrenman eksikliği bulunduğu ve Teknik Direktör Nihat Balan'ın bu futbolculara Hatayspor karşılaşmasında şans vermeyi düşünmediği öğrenildi.

Ligin ilk yarısında Kırıkhanspor ile oynanan karşılaşmanın ilk dakikasında sakatlanan ve ameliyat olan Volkan Keskin 3,5 aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Keskin'in düz koşulara başladığı ancak bu sezon oynamasının zor olduğu kaydedildi. 2 hafta düz koşu yapacak olan tecrübeli futbolcunun ligin sonuna kadar top çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

Takımın genel durumu hakkında açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Ali Özkan, Hatayspor maçının kolay geçmeyeceğini, iyi futbol oynayan iki takımın mücadelesinden galip çıkmak istediklerini söyledi. Özkan, Hatayspor'un şansını devam ettirmesi açısından mücadelenin zorlu geçeceğini ifade ederek, "Hatayspor'da bizde kazanmak için oynayacağız. Hatayspor iyi bir ekip ve futbol oynamak isteyen bir ekip. İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi olacak. Bu mücadeleden galip çıkarak, ekstra Play-off yolunda ilerlemek istiyoruz. Hatayspor maçını kazanırsak yüzde 60 ekstra Play-offl'arı garantileyeceğiz" dedi.

Taraftarları Pazar günü oynayacakları karşılaşmaya beklediklerini de belirten Özkan, "Taraftar her zaman 12 güçtür. Futbolcuların sahada motive olmaları açısından seyirci büyük önem taşıyor. Biz, Belediyespor olarak değil Malatya'nın takımı olarak mücadele ediyoruz. Bu noktada Pazar günü bütün taraftarlarımızı Malatya İnönü stadına bekliyoruz" diye konuştu.

Çalışmalarla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın orta saha oyuncusu Okan Yurttaş, Hatayspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını, bu maçı kazanarak ekstra Play-off yolunda rahatlamak istediklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, takımın genel durumunun iyi olduğunu ifade ederek, "Ligin başından beri iyi futbol oynuyoruz. Önümüzde önemli bir Hatayspor maçı var. Hatayspor bizim ardımızda 2. sırada bulunuyor ve aramızda 8 puan fark var. Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Ekstra Play-off yolunda rahatlamak için sahada elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız