SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediyespor'un Desteğiyle

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi çocuk bölümünde, çocuk hastaların kalacakları yeni iki oda hizmete açıldı.

TFF 2.Lig B grubunda mücadele edecek olan Malatya Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuların katkılarıyla dizayn edilen hasta çocuk odalarının açılışı nedeniyle Devlet Hastanesinde bugün bir tören düzenlendi. Malatya Belediyespor kaleci antrenörü Recep Sönmez'in girişimleri sonucu tefriş edilen odaların açılışında konuşma yapan Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, bu tür yardımların gelecekte de devam etmesini beklediklerini belirtti. Boztepe, "Malatya Belediyesporlu futbolcular bizleri yaptıkları bu yardımla mutlu etmişlerdir. Tabi onlarda bu sezon çok büyük başarılar elde ettiler. Bundan sonrada bu başarıların devam etmesini bekliyoruz. Umarız gelecek yıl bir üst lige çıktıklarında hastanemize yeni odalar yaptırırlar" dedi.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin ise, yaptıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, "Bu tür yardımlar bizleri çok mutlu ediyor. Tabi ilerde de yeni yardımlar yapmayı isteriz. Teknik heyet ve futbolcularımızla beraber burada olmaktan dolayı çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe, Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin'e bir plaket takdim ederken, Malatya Belediyespor teknik heyeti ve futbolcularda arkasında Vahap Boztepe yazılı 44 numaralı Belediyespor formasını hediye ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız