SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediyespor'un Görev Dağılımı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor'un Pazar günü yapılan kongresinde seçilen yeni yönetimi görev bölümü yaptı ve kulübün başkanlığına, Belediye Meclis Üyesi ve Amatör Futbol Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl temsilcisi Fahrettin Eserdi getirildi.

Kulübün yeni yönetiminin, Belediye Meclis salonunda toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdiği bildirildi.

Görev dağılımı şöyle:

Başkan Fahrettin Eserdi, Başkan Vekili Alaaddin Acun, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Osman Bayram, Tesisler Sorumlusu Bekir Akca, Genel Kaptan Selahattin Aşan, Hesap İşleri Mehmet Deniz, Atletizm sorumlusu Mehmet Yıldırım, Boks ve Basketbol sorumlusu Hanifi Acar, İdari İşler İlhan Yılmaz, Genel Sekreter Mehmet Fındık, Güreş sorumlusu Şahin Pehlivan, Tekvando sorumlusu Gökhan Tuncer, Masa Tenisi sorumlusu Nejat Fırat, Alt yapı sorumlusu İsa Durmuş, Muhasip Kemal Coşkun, Üye Osman Furkan.

Malatya Belediyespor'un başkanlığı görevi belediye başkanı Cemal Akın'da olmasına rağmen, kulübün geçen dönem başkanlık görevini belediye meclis üyesi Atilla Kantarcı fiilen üstlenmişti. Kantarcı'nın döneminde Malatya Belediyespor takımı 3. Türkiye Futbol Ligi'ne yükselmiş, diğer bazı branşlarda da başarılı sonuçlar alınmıştı. Futbol takımının profesyonel lige yükselmesi nedeniyle, belediye başkanının ilgili yasa ve yönetmelikler gereği kulüp yönetimine giremeyeceği belirtilirken, Kantarcı da "işlerinin yoğunluğu" gerekçesiyle yeniden görev almamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız