SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'ye 3 Transfer

A- A+ PAYLAŞ

2. Ligin yeni takımı Malatya Belediyespor'un kadrosunun güçlendirilmesi amacıyla 3 futbolcunun transfer edildiği açıklandı.

Belediye Basın Bürosu aracılığıyla bu konuda şu bülten yayınlandı:

"Geçtiğimiz hafta teknik direktör İsmail Tekin ile yeniden anlaşan Malatya Belediyespor Futbol Takımı’nda transfer çalışmaları start aldı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Malatya Belediyespor Kulübünün 3 futbolcu ile anlaştığı bildirildi.

Transfer edilen 3 futbolcu ile ilgili bilgiler şöyle:

Burak Aktuğ: Kaleci, 26 yaşında. Oynadığı kulupler Ankaragücü, Çankarıspor, Küçükköy.

Can Taylan: Stoper, 24 yaşında. Oynadığı kulüpler, Kozan, Gaziantep Paf, Kayseri Pansu.

Murat Koduz: Ortasaha, 21 yaşında. Oynadığı kulüpler, Iğdırspor, Rize Çayspor.

Transferlerle ilgili olarak bilgiler veren Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, anlaşmaya varılan 3 futbolcunun Belediyespor’a çok faydalı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Acun, transfer çalışmalarının devam edeceğini de belirterek, imkanlar ölçüsünde Malatya’ya yakışır iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız