SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'ye Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bazı çevrelerin, profesyonel futbol konusunda tercihlerini Malatyaspor yerine Malatya Belediyespor yönünde koymalarına ilişkin tartışmalar sürerken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyespor'a moral ziyaretinde bulundu.

Ara transfer yapamadığı için kadrosunu takviye edemeyen ve bu nedenle 2. ligden 3. lige düşmesine kesin gözüyle bakılan Malatyaspor'un kadrosundaki mevcut futbolcuların birçoğu da takımdan ayrılmış, bunlardan bazıları Malatya Belediyespor kadrosuna kaydırılmıştı.

3. ligde mücadele eden Malatya Belediyespor'un Hatayspor'la oynayacağı maç öncesi ziyaretçisi Belediye Başkanı Çakır oldu.

Çakır'ın ziyaretine ilişkin Belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe’de bulunan Malatya Belediyespor Kulübü tesislerini ziyaret ederek, Hatay maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de ziyarete katıldı.

Teknik Heyet ve futbolcularla sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyespor’un farklı bir misyon üstlendiğinin altını çizerek, “Malatya Belediyespor’da beklentiler arttı. Bundan sonra ki amacımız basamak basamak ilerleyerek Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek. Bu hafta deplasmanda grubun diğer bir güçlü ekibi Hatayspor’la oynayacağız. Bu maçın mutlu sonla biteceğini umut ediyorum. Ligin ikinci yarısında hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Orhan Barman da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “9 yeni transferle ligin ikinci yarısına merhaba diyeceğiz. Grubun lideri olarak başlıyoruz. Grubun en iyi takımı biziz. Beklentilerin arttığının farkındayız. Bunu avantaja çevirerek başarıya ulaşacağız” dedi.

Teknik Direktör Nihat Balan ise yeni transferlerin uyumuyla birlikte iyi bir hava yakaladıklarını, ligin bitimiyle mutlu sona ulaşmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.

Futbolculardan Engin Fırat ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Malatya Belediyespor’a verdiği maddi, manevi destekten dolayı teşekkür etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız