SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'ye Karşılama Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 3. Futbol Ligi'ne yükselen Malatya Belediyespor'un kafilesi Malatya'ya gelişinde görkemli törenle karşılandı.
Hatay'da yapılan yükselme maçlarını kazanarak namağlup olarak 3. Futbol Ligi'ne yükselen Malatya Belediyespor, karayoluyla geldiği Malatya'da Beylerderesi mevkiinde çiçeklerle karşılandı. Malatya Belediyesi önünde ise mehteran takımının gösterisi ve çiçeklerle karşılanan takım ve teknik heyet tanıtıldı.

Daha sonra konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, "Malatyaspor'un Süper Lig'e çıkamayarak yaşattığı üzüntüyü bir nebze de olsa hafifletecek başarılar elde ettik. Bu sezon, voleybol takımımız 1. Lig'e, masa tenisi takımımız 2. Lig'e ve futbol takımımız da 3. Lig'e çıktı" dedi.

Malatya Belediyespor'un kurulduğu günden bu yana en başarılı sezonu yaşadığına dikkat çeken Başkan Akın, bünyelerinde yaklaşık 500 lisanslı sporcu olduğunu bildirdi.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Atilla Kantarcı ise, "Bazı çevreler bizi Malatyaspor'a rakip olarak görüyor. Biz ise Malatya Belediyespor'un Malatyaspor'un altyapısı olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Cemal Akın, daha sonra futbolculara birer altın hediye etti, hepsini alınlarından öptü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız