SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'ye Tek Puan:1-1

A- A+ PAYLAŞ

3. Lig 5. grupta mücadele eden Malatya Belediyespor, deplasmanda Belediye Bingölspor takımı karşısında galibiyeti koruyamadı:1-1. Malatya Belediyespor, 19. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti, ancak 70. dakikadaki gole engel olamayınca maç 1-1 bitti.

Bingöl Şehir Stadyumu'nda karşılaşan Belediye Bingölspor ile Malatya Belediyespor, rakip kalelerde gol aradı. Maçın 14. dakikasında Malatya Belediyespor tarafından geliştirilen pozisyonda Ömer Yavuz topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Malatya Belediyespor defansa çekilerek Belediye Bingölspor'un gole gitmesini önlemeye çalıştı.

İlk yarısı Malatya Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci yarısına hırslı başlayan Belediye Bingölspor, rakip kalede gol aradı. Belediye Bingölspor tarafından geliştirilen birçok pozisyon değerlendirilemedi. Taraftarların desteği ile sahada üstün oynayan Belediye Bingölspor, aradığı golü 75. dakikada buldu. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Önder Serdar düzgün bir vuruşla topu Malatya Belediyespor filelerine gönderdi. Bu golden sonra daha atak oynayan Belediye Bingölspor, Cihan Özer ile bulduğu net gol pozisyonunu değerlendiremedi.

Maçın 82. dakikasında Bingölsporlu Bahtiyar Karaağaçlı ve Malatya Belediyesporlu Vedat Taşdemir arasında yaşanan tartışma 2 kırmızı karta neden oldu. Bahtiyar ve Vedat gördükleri kırmızı kartla oyundan atılırken, her iki takım 10 kişi kaldı. Maçta başka gol olmayınca Belediye Bingölspor ve Malatya Belediyespor karşılaşması 1-1 sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız