SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'ye Yeni Hoca

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor'da Hakan Çalışkan'ın istifasının ardından teknik direktörlüğe Ahmet Çoban getirildi.

Teknik sorumlu Ahmet Çoban yönetiminde yapılan antrenmana takımdan ayrılmak isteyen Ferdi katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Murat Kurt ve Yalçın takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 çalışma ve çift kale maçla sona erdi. Altyapıdan 4 futbolcu da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, Hakan Çalışkan'ın takımdan ayrılmasının ardından teknik heyet konusunda yönetim kuruluyla detaylı bir görüşme yaptıklarını ve Ahmet Çoban'ı teknik sorumlu olarak takımın başına getirme kararı aldıklarını belirterek, "Ahmet Çoban, takımı tanıyor ve kampta da futbolcuları tanıma imkanı oldu. Yardımcı antrenörlüğe de Malatya Belediyespor Süper Genç Takımı antrenörü Recep Can'ı getirdik. İnşallah takımımız için hayırlısı olur" dedi.

Takımdan ayrılma kararı alan Ferdi Berberoğlu ile ilgili kendilerine iletilen bir kararın olmadığını ifade eden Başkan Acun, "Ferdi, Bodrum kampına katılmadığı gibi, Malatya'da da kampa katılmadı. Takımdan ayrılma kararıyla ilgili olarak bize iletilen bir durum da ortada yok. Sadece Çanakkale Dardanelspor ile anlaştığı yönünde bilgi aldık" diye konuştu.

Malatya Belediyesporlu futbolcu Engin Bilici ise, teknik heyet değişikliğinin herkesi üzdüğünü belirterek, "Yeni teknik heyetle iyi bir devre arası kampı geçirip, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Önümüzde oynayacağımız 14 maç var. Hiçbir şey bitmiş değil. Bu hırsla devam edersek, ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum" dedi.

Tecrübeli futbolcu Cuma Nasır da, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız