SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Belediye'ye Yeni Transfer

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor, Şırnakspor'dan kaleci Atilla ile prensipte anlaşmaya vardı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde Grand Haber Oteli'nde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren TFF 3. Lig 1. Grup lideri Malatya Belediyespor, kaleci ve stoper mevkileri için futbolcu deniyor. Malatya Belediyespor'un denemeye aldığı Şırnakspor kalecisi Atilla'nın teknik heyet tarafından beğenildiği ve prensipte anlaşmaya varılan genç kaleciyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, ikinci yarıda iddialı olduklarını belirterek, "Birçok takım takviye yaptı. Bu nedenle ikinci yarının daha zor geçeceğini bekliyoruz. Ancak biz de transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. İlk yarıda lisanslarının gecikmesi nedeniyle forma giyemeyen Murat ve Resul, ikinci yarıda maçlara çıkacaklar. Eski futbolcumuz Kazım'ı aldık. Denemeye aldığımız kaleci Atilla'yı da teknik heyet beğendi. İkinci yarıda daha farklı bir Malatya Belediyespor izlenecek" ifadelerini kullandı.

Antalya kampı 16 Ocak'a kadar sürecek olan Malatya Belediyespor, Antalya'da Hollanda'nın amatör takımlarından Amsterdam AFC kulübüyle oynadığı karşılaşmayı Kazım (3), Salih, Serkan, Ömür ve Resul'un golleriyle 7-0 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız