SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Buyruk'ta Sona Doğru

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Buyruk Caddesi'nde düzenleme çalışmalarında sona gelindi. 
 
Belediyeden çalışmalara ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:
 
"Malatya Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında yürütülen çalışmalar vatandaşların beğenisini kazanıyor. Alt ve üst yapı yenileme ve düzenleme çalışmalarının yürütüldüğü caddelerden biri olan Mehmet Buyruk’ta düzenleme çalışmalarında sona gelindi. 
 
Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı cadde de vatandaşların takdirini topluyor. Yapılan aydınlatma çalışması ile geceleri de ışıl ışıl bir görünüme kavuşan cadde ile ilgili olarak semt sakinleri teşekkürlerini afişlere de yansıtmışlar.
 
Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz…
 
Semt sakinlerinden Mehmet Gündüzalp, yolların çok güzel bir hale geldiğini belirterek, “İyi bir çalışma oldu gerçekten. Memnunuz. Teşekkür ederiz Başkan’ımıza. Çalışmalar bu şekilde her yerde devam ediyor, görüyoruz. Geceleri de çok güzel oluyor hakikaten. Işıklar çok hoş oldu” dedi.
 
Apartman görevlisi Resul Gürbüz ise yapılan hizmetin güzel bir hizmet olduğunu dile getirerek, “Memnunuz. Daha güzel oldu, daha hijyenik, daha güzel bir görüntü. Geceleri ışıklandırmalar da güzel. Yani caddemiz bayağı bir güzelleşti” şeklinde konuştu.
 
Bir başka apartman görevlisi Nevfel Doğan memnuniyetini ifade ederek, “Belediye başkanımız çalışmasını güzel yapıyor. Cadde güzel oldu” dedi.
 
Cadde üzerinde esnaflık yapan Selahattin Başar, “Çalışmalar iyi. Belediye Başkanı’nın hizmeti güzel” diye konuştu.
 
Cadde sakinlerinden Muharrem Dönmez de düzenleme çalışmaları ile ilgili olarak beğenilerini ifade ederek, “Her yenilik güzel bir şey. Gece olsun gündüz olsun rahat bir şekilde yoluna gidebiliyorsun. Caddeler rahatladı. Hayırlı olsun memleketimize. Ben muhalif olsam da takdir ediyorum. Güzel bir şey yani” dedi.
 
Taksici Esnafı Hamdi Karadeniz ise yerlerinin oldukça güzel olduğunu belirterek, “Güzel de yapıldı. Oldukça iyi oldu cadde. Geceleri aydınlık. Bir sorunumuz yok. Bir de kulübemiz gelseydi güzel olurdu” şeklinde konuştu.
 
Bir başka taksici esnafı Tahir Çetiner de “Cadde güzel oldu. Allah başkanın işini gücünü rast getirsin. Yüce Mevla’ma emanet ediyoruz” dedi.
 
Caddede neler yapıldı?
 
Vali Konağı’ndan başlayıp Çöşnük’e kadar devam eden Mehmet Buyruk Caddesi’nde 2000 metretül yağmursuyu drenaj hattı yapıldı. Düzenleme kapsamında diğer bölgelerde olduğu gibi abone bağlantıları yenilendi ve tek hat içine alındı. Zemini hasır çelik beton ile kaplanarak, yaklaşık 9000 metrekare doğal taştan kaldırım düzenlemesi yapıldı.
 
Kaldırım düzenleme çalışmalarının yanı sıra yol boyunca 190 adet dekoratif aydınlatma grubu ile şehir estetiğine uygun fidanlar dikildi."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız