SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Büyükşehir 1. Etabı Tamamladı

0
Güncellendi - 2017-11-09 00:37:47
M.Büyükşehir 1. Etabı Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun (TMTF) organize ettiği Masa Tenisi 1 ve 3.Lig maçları tamamlandı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, 1. Lig’de erkek ve kadınlarda, 3.Lig’de ise erkeklerde Malatya’yı temsil ediyor.

2017-2018 sezonu Türkiye 1.Ligi ve Türkiye 3.Ligi 2.etap karşılaşmaları, Zonguldak Yeni Site Spor Salonunda Erkeklerde ve Bayanlarda toplam 64 takımın katılımı ile yapıldı. İki gün süren mücadele sonunda her iki Ligde de takımlar ilk devre oynayacakları 15 maçın 10´nu tamamlamış oldu. İlk devre Türkiye 1.Ligi´nde 23-24 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara´da, Türkiye 3.Ligi´nde ise 9-10 Aralık tarihlerinde İzmir´de tamamlanacak.

2.etap sonunda; Bayanlar Türkiye 1.Ligi´nde Trabzonspor ve İstanbul Armaspor 19´ar puanla ilk sırada yer alırken, 17 puanlı dört takım Batman Gençlik, Çukurova Üniversitesi (B), 1955 Batmanspor ve İstanbul Büyükşehir (B) üçüncü sırayı paylaştı.

Erkekler Türkiye 1.Ligi´nde ilk etapta olduğu gibi 2.etapta da 5´de 5 yaparak 10 maçta 10 galibiyete ulaşan Altınordu 20 puanla ilk sırada yer alırken, Antalya Asat 19 puanla ikinci, 18 puanlı iki takım Antalyaspor ve BEMTED üçüncü sırada bulunuyor.

Bayanlar Türkiye 3.Ligi´nde 2.etabı da yenilgisiz geçen Balıkesir Büyükşehir 20 puanla ilk sıradaki yerini korudu. Turhal Yeni Belediyespor ve Akka Okulları 19 puanla ikinci sırayı paylaştı.

Erkekler Türkiye 3.Ligi´nde KKTC temsilcisi Lefke Avrupa Üniversitesi  tüm maçlarını kazanarak 2.etabı 20 puanla kayıpsız lider kapattı. Akka Okulları 19 puanla ikinci, Zonguldak Özel İdare Yolspor 18 puanla üçüncü durumda bulunuyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, 1.Lig ikinci etapta oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Kadınlar takımı, ikinci etap sonunda 14 puan topladı ve etabı 8.sırada tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, 1.Lig ikinci etapta oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Turuncu yeşiller, ikinci etap sonunda 17 puan toplayarak, etabı 5.sırada tamamladı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı 3. Lig’de ise oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak, 15 puanla 8.sırada yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız