SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Büyükşehir İki Kez Öne Geçti Ama..

0
Güncellendi - 2017-11-11 17:49:29
M.Büyükşehir İki Kez Öne Geçti Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor, Bulancak Belediye Betonspor’a 3-2 yenildi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı başhakem Mustafa Dost ile yardımcı hakem Rıdvan Bozyiğit yönetti.

Birinci sete iyi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-9 üstün girdi. Daha sonraki bölümleri büyük bir çekişmeye sahne olan ilk seti 25-20 kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, müsabakada 1-0 öne geçti.

Müsabakanın ikinci seti ise uzun süre başa baş geçti. Bulancak Belediye Betonspor, teknik molaya 12-11 üstün girdi. Teknik mola dönüşü, iki takım üst üste sayılar bulsa da Bulancak ekibi, sete üstünlüğünü koyarak, 25-21 kazandı ve maçta durum 1-1’e geldi.

Üçüncü sete Malatya Büyükşehir Belediyespor iyi başladı. Teknik molaya kadar büyük bir çekişme yaşanırken, büyükşehir 12-10 üstün girdiği teknik moladan iyi döndü. Sete üstünlüğünü koyan Malatya ekibi, seti 25-19 üstün tamamladı ve 2-1 öne geçti.

Müsabakanın dördüncü seti nefes kesti. Malatya Büyükşehir Belediyespor, iyi başlayamadığı dördüncü sette teknik molaya 12-7 geride girdi. Maçta fark 7’ye çıkarken, Malatya Büyükşehir Belediyespor, geriden gelip farkı eritmek istedi ancak başarılı olamadı. Bulancak Belediye Betonspor, dördüncü seti 25-15 üstün tamamladı ve müsabakada durum 2-2’ye geldi.

Müsabakanın final setinde heyecan üst düzeye çıktı. Final setinde iki takımda büyük hatalar yaparken, Bulancak ekibi 7-3 üstünlük sağladı. Geriden gelen Malatya Büyükşehir Belediyespor, 9-9 eşitliği sağladı. Bulancak Belediye Betonspor yeniden öne geçse de, final setinde 12-12 eşitliği sağlayan büyükşehir, üst üste hatalar yaptı ve final setini 15-13 kaybetti.

Setler: 25-20, 21-25, 25-19, 15-25, 13-15

Bulancak Belediye Betonspor’un antrenörü Selçuk Sekban, “Her iki takımda olmazsa olmaz bir maçtı. Çok güçlü bir lig ve gruptayız. Malatya Büyükşehir Belediyespor ve bizlerin sıkıntıları var, bu anlamda her iki takımında kazanması gereken bir maçtı. Güzel ve centilmence bir maç oldu. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Malatya Büyükşehir Belediyespor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Bizde şansızlığımızı bu maçta yendik” dedi.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Ben bu takımı çok beğeniyorum ama İnşallah bu ligden düşmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yolcu (6 yıl önce)
    Taşıma suyuyla değirmen dönmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersay (6 yıl önce)
    Salon sporlarina gereken degerler verilmeli..bu ilimizin efeler liginde olmasi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla