SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.İdmanyurdu BAL Bedelini Yatırdı

0
Güncellendi - 2019-07-20 02:49:43
M.İdmanyurdu BAL Bedelini Yatırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'yı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde temsil edecek olan Malatya İdmanyurdu, lige katılım bedeli olan 22 bin TL'yi yatırdığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyon olan, Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un şampiyon olarak TFF 3.Lig'e yükselmesinin ardından direkt olarak Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne yükselen Malatya İdmanyurdu yeni sezona hazırlanıyor.

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan sarı lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu'na lige katılım başvuru bedelini yatırarak, evraklarını iletti.

SEZON YAPILANMASI SÜRÜYOR

Malatya İdmanyurdu geçtiğimiz günlerde radikal bir karar alarak bazı değişikliklere gitmişti. Takımı Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyon yaparak, BAL'a taşıyan teknik sorumlu Hakan Aydemir ile yeniden anlaşan kulüp, transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

2019-2020 sezonu hazırlıklarına start varan sarı lacivertliler, takımın teknik sorumlusu Hakan Aydemir ve yardımcıları Ahmet Menevşeoğlu, Soner Bayram ve Ergül Kurt ile yeniden anlaşma sağladı.

İç transferde Cihan Bakan, Cihat Vurmaz ve Uygar Taşkıran ile yeniden anlaşma sağlayan İdmanyurdu, BAL'da Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve Pütürge Belediyespor'un formalarını giyen defans oyuncusu Murat Avcu'yu da kadrosuna kattı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız