SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.İdmanyurdu BAL'ı Hedefliyor

0
Güncellendi - 2018-07-31 02:04:44
M.İdmanyurdu BAL'ı Hedefliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Malatya İdmanyurdu, BAL Ligi hedefiyle çıktığı yolda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ni şampiyon tamamlayan sarı lacivertliler, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanıyor. BAL Ligi hedefiyle yola çıkan İdmanyurdu, kadrosuna yeni isimleri dahil ederken, mevcut kadrosunu da koruyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk olarak kadrosuna Mehmet Onur Vurmaz, Rıdvan Kar, Cihan Bakan ve Emrullah Peköz'ü katan Malatya İdmanyurdu; geçen sezon takım kaptanlığını yapan Engin Bilici ve Oguzhan Akar, Osman Tunç ile yeniden sözleşme imzaladı.

Sarı lacivertliler, uzun yıllar önce Malatya İdmanyurdu formasını giyen ve BAL Ligi tecrübesi olan Cumali Kılınç'ı da kadrosuna kattı.

Malatya İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Mehmet Gündüz, BAL Ligi hedefiyle çıktıkları yolda önemli isimleri kadrolarına kattıklarını ifade etti.

İç transferde geçen sezon kadrolarına yer alan bir çok isimle yeniden anlaştıklarını dile getiren Gündüz, dış transferde de hummalı bir çalışma yürüttüklerine değindi.

Gündüz, Malatya futboluna değer katmak adına yola çıktıklarını belirterek, "Hedefimiz önce Malatya 2.Amatör'de şampiyon olmaktı ve bunu başardık. Şimdi önümüzde Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi var. Burada da şampiyon olup, BAL Ligi için mücadele etmek istiyoruz. Önce BAL Ligi ardından da 3.Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz" dedi.

Malatya İdmanyurdu olarak yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren Gündüz, "Kulübümüzün onursal başkanı Teoman Mutlu ile bir ay önce İstanbul'da bir toplantı gerçekleştirdik. Takımımızın amaç ve duruşu adına radikal kararlar aldık. Bu anlamda şampiyonluk için yola çıktık. En büyük hedefimiz ise Malatya ve Malatya insanının sosyal aktivitesine değer katmak. Bu anlamda da iyi bir kadro oluşturuyoruz. Malatya 1.Amatör Büyükler Ligi'ni şampiyon tamamlayıp, BAL Ligi'ne yükselmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız