SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.İdmanyurdu Kampa Girdi

0
Güncellendi - 2019-08-16 02:51:57
M.İdmanyurdu Kampa Girdi
A- A+ PAYLAŞ

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Malatya İdmanyurdu, kampa girdi.

Yeni sezon hazırlıklarına Malatya'da başlayan sarı lacivertliler, bayram izninin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Takımın teknik patronu Hakan Aydemir nezaretinde yeni sezona hazırlanan Malatya ekibi, Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde başarılı olarak, TFF 3.Ligi'ne yükselmeyi hedefliyor.

2019-2020 sezonu hazırlıklarını Malatya'da sürdüren Malatya İdmanyurdu, hazırlıklar çerçevesinde kentteki bir otelde kampa girdi. Yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren sarı lacivertliler, sezona en iyi şekilde hazırlanıyor.

Sezon hazırlıklarını Malatya'da sürdüren sarı lacivertliler, transfer çalışmalarını ise sürdürüyor. Malatya temsilcisi, Malatya Gücü Futbol Kulübü'nün formasını da giyen kaleci Enes Besnili'yi kadrosuna kattı.

Transferle ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü kalesini en son Malatya Gücü Futbol  Kulübü'nde oynayan Enes Besnili ile güçlendirdi. Enes Besnili oynadığı futbol ve sporcu kişiliği ile adından çokça söz ettirmiş bir futbolcudur. Enes Besnili'nin camiamıza hayırlı olmasını dilerken, yeni sezonda kazasız sakatsız bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Şarkışla Belediyespor'un kalesini koruyan Kurtuluş Ceylan'ı da kadrosuna katmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız