SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.İdmanyurdu Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:42:06
M.İdmanyurdu Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatya İdmanyurdu, olağanüstü genel kurulunu yaptı. Malatya İdmanyurdu’nun yeni başkanı Bahri Dönmez oldu. 

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula Malatya İdmanyurdu’na 42 yıl kulüp başkanı, yönetici ve antrenör olarak hizmet veren Sıtkı Derme, Tecdespor Kulüp Başkanı Suat Yıldırım ile Malatya İdmanyurdu yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Olağanüstü genel kurulda bir konuşma yapan Malatya İdmanyurdu kulübü eski başkanı Sıtkı Derme, “1970 yılında bu kulübü devraldığım zaman sporcusu, forması, ayakkabısı yoktu. Sıfır bir kulüptü. 42 sene bu kulübü götürdük. Hiçbir yere borç bırakmadık. Kimseyle çekişmeden, kimseyle kavga etmeden kulübü bir yerlere getirmeye çalıştık” dedi.

Takımla birçok başarılar elde ettiklerini kaydeden Derme, “27 sene içerisinde hiç sporcu transfer etmedik. Başka bir kulüpten sporcu transfer etmeden tamamen kendi yetiştirdiğimiz sporcularla 3 tane Malatya büyükler ligi şampiyonluğu olmak üzere 9 şampiyonluk yaşadık. Diğer kalan 6 şampiyonluğumuzu da genç ve minik kategorilerinde aldık. Ayrıca 2 sene Türkiye profesyonel liginde oynadık. Amatör şampiyonada Türkiye 4’ncülüğümüz var. Yalnız tek üzüntümüz bu kupaların tamamı 12 sene önce çalındı. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Keşke o kupalar dursaydı da, yeni yönetime verseydik” diye konuştu.

Derme, yeni yönetime başarılar dileyerek, “Büyük bir sevinç yaşıyorum. Biz aslında kulübü devretmiyoruz. Kulübü kendi adamlarımız devralıyor. Bizim artık götüremediğimiz bir işi yenil nesil yapacak. Elimden gelen her türlü gayreti, yardımı sizlere vermeye hazırım” ifadelerini kullandı.

Malatya İdmanyurdu’nun yeni başkanı Bahri Dönmez ise, “Malatya İdmanyurdu gibi köklü bir takımın kapanmasına gönlümüz razı olamazdı. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek kulübün yönetimine talip olduk. Amacımız Malatya amatörüne hizmet etmektir. İdmanyurdu’nu da eski güzel günlerine kavuşturmak istiyoruz” dedi.

Seçimde yeni yönetim tarafından Malatya İdmanyurdu’na 42 yıl hizmet eden Sıtkı Derme’ye plaket takdim edildi.

Malatya İdmanyurdu’nda Bahri Dönmez başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluşuyor: “Metin Türkoğlu, Levent Gür, Bülent Korkmaz, Aziz Gümüştekin, Hacı Ahmet Canberk ve Önder Özer.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız