SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.İdmanyurdu Transferlerle Güçlendi

0
Güncellendi - 2018-07-21 03:35:37
M.İdmanyurdu Transferlerle Güçlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ni şampiyon tamamlayarak, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ne yükselen Malatya İdmanyurdu, güçlü bir kadroyla sezona başlamak için kolları sıvadı.

3.Lig hedefiyle yola çıkan sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde şampiyon olmuştu. Yeni sezonda Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Malatya İdmanyurdu, transfer çalışmaları kapsamında Mehmet Onur Vurmaz, Rıdvan Kar, Cihan Bakan ve Emrullah Peköz'ü kadrosuna kattı.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan MGTC üyesi Fatih Avcı, Malatya İdmanyurdu'na yeni sezonda başarılar dileyerek, "Malatya amatörümüzün köklü kulüplerinden Malatya İdmanyurdu'nun imza töreninde bir araya geldik. Malatya İdmanyurdu son birkaç sezonda Malatya amatörüne ciddi anlamda renk getirip, geçtiğimiz sezonda önemli transferler yaparak, Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'ni şampiyon tamamladı. Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde de yine iddialı bir kadro kurup, yine şampiyonluk mücadelesi verecekler. Kendilerine başarılar diliyoruz" dedi.

Malatya İdmanyurdu kulübünün başkanı Mehmet Gündüz ise Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamladıklarını anımsatarak, şunları söyledi: "Çok ciddi bir kadro yaptık. Bu kadroyla da 2.Amatör'de ciddi bir başarı kaydettik ve hedefimize ulaştık. Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde de bu senede başarılı olmak istiyoruz. Güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Yeni arkadaşlarımızı renklerimize bağladık" diye konuştu.

Malatya İdmanyurdu'nun sportif direktörü Hakan Aydemir de Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi için hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, transferde Mehmet Onur Vurmaz, Rıdvan Kar, Cihan Bakan ve Emrullah Peköz'ü kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Aydemir, Malatya İdmanyurdu'nun Malatya'nın köklü kulüplerinden olduğunu kaydederek, "İki senedir bu kulübe talip olduk. Güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Malatya İdmanyurdu güzide bir kulüp. 3.Lige ilk çıkan takımlarımızdan birisi. Bu takımımızı tekrar layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Bu noktada da bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen onursal başkanımız Teoman Mutlu'ya teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Aydemir, bir gazetecinin 'altyapıyla ilgili bir çalışmanız olacak mı?' sorusuna, "Altyapı tabi önemli ama biz sıradan bir altyapı düşünmüyoruz. Öncelikle yarışmacı bir takım olalım, daha sonra iyi bir altyapı yapalım istiyoruz. Onursal başkanımızda iyi bir altyapı istiyor. Bunun temellerini de atacağız" cevabını verdi.

Aynı soruya Malatya İdmanyurdu kulübünün başkanı Mehmet Gündüz ise "Teoman Mutlu'nun Malatya'da bir arazisi var. Bende belediyeye gittim, tarım arazisi olduğu için spor alanına müsaade etmiyorlar. Gerekli yerlerle görüştük 'kesinlikle olmaz' diyorlar. Böyle bir şeye aslında müsaade edilmesi lazım. Çünkü bu sadece Malatya'da değil, bölgede olmayan bir yatırım. Ciddi bir projemiz var. Olmazsa da başka yerlere bakıyoruz" şeklinde cevap verdi.

Konuşmaların ardından anlaşılan futbolcularla sözleşme imzalandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Vay be ne günlerdi Sıtkı dedenin eski takımı yolun açık olsun M.İdmanyurdu
    0
    0
    Yanıtla