SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Spor'da 'Devam Kararı'.!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Korkmaz, göreve devam edeceklerini söyledi.

Korkmaz, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongrede aday olduklarını belirterek, "Yeni yönetim kurulu listemizi oluşturduk. Şuan ki yönetimde bulunan isimlerin yüzde 90'ını değiştirdik. Takıma maddi anlamda katkı sağlayabilecek isimleri yönetim listemize dahil ettik. 4 Aralık'ta yapılacak olan kongreye adayız" dedi.

"TAKIMI LİGDE TUTACAĞIZ"

Öncelikli hedeflerinin Malatyaspor'u ligde tutmak olduğunu kaydeden Korkmaz, "Bu yılki hedefimiz takımı ligde tutmak. Bunun için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Bu yıl takımı ligde tutarak, gelecek yıl hedeflerimizi belirleyeceğiz" diye konuştu.

"TEPECİKSPOR MAÇINDAN EN İYİ SONUÇLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Korkmaz, takımın son iki haftada 4 puan aldığını belirterek, "İstanbulspor maçında takım çok iyi bir performans ortaya koydu. İyi futbolun neticesinde de 3 puanı aldık. Nazilli Belediyespor karşılaşmasında da takımımız iyi mücadele etti. Şampiyonluğa oynayan Nazilli Belediyespor karşısında galibiyeti kaçıran taraftık. Ben takımın Tepecikspor karşısında da İstanbulspor maçında sergilenen futbolu tekrarlayacağına inanıyorum. Bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız