SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Topal İspanya'ya Gidiyor

A- A+ PAYLAŞ

Galatasaray yönetimi ile İspanyol ekibi Valencia arasında süren Mehmet Topal görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

Mehmet için kapıyı aylar öncesinde 4 milyon Euro'dan açan Valencia, ilk etapta 4.5 milyon Euro'ya çıktı. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan İspanyol ekibi daha sonra Galatasaray yönetiminin istediği 5 milyon Euro'yu vermeyi kabul etti.

Valencia, bu rakamdan sonra bir de Mehmet'in Galatasaray'da biriken alacaklarının sorunu ile karşılaştı. Anlaşma tam tıkanma noktasına gelmesine rağmen, Mehmet Topal sezon başından bu yana kulüpten alacağı olan yaklaşık 500 bin Euro'dan feragat edeceğini söylemesiyle transfer gerçekleşti. Mehmet Topal'ın Valencia Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

FUTBOLA 11 YAŞINDA BAŞLADI..
1986 Malatya doğumlu olan Mehmet Topal, futbola Malatya’da, 11 yaşında başladı. Çim sahanın bile bulunmadığı zor şartlarda yetişen Mehmet Topal, Malatya Belediyespor’un altyapısında oynarken 2002’de Çanakkale Dardanelspor'a transfer oldu. Çanakkale Dardanelspor'da başarılı futboluyla göz dolduran Mehmet Topal, Galatasaray ve Romen futbolunun efsane oyuncusu ve Galatasaray SK eski teknik direktörü olan Gheorghe Hagi'nin tavsiyesi ile 2006-2007 sezonu başında Çanakkale Dardanelspor'dan, Galatasaray'a 1.000.000 $ karşılığında transfer edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız