SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt 5-6 Takviye Yapacak

0
Güncellendi - 2017-06-07 17:53:09
M.Yeşilyurt 5-6 Takviye Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor’da kulüp tesislerinde bir toplantı yapan Dursun Sucu başkanlığındaki yönetim, mevcut teknik heyetle yola devam kararı aldı.

Gelecek sezon da Malatya’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan mavi beyazlı ekibin Dursun Cumali Sucu başkanlığında, İsmail Tekin teknik direktörlüğünde yoluna devam edeceği ifade edildi. Dün Yeşilyurtspor Tesislerinde bir araya gelen mavi beyazlı yönetim, kulübün geleceğiyle ilgili önemli kararlar aldı. İlk olarak teknik heyet konusunu netleştiren Dursun Sucu başkanlığındaki yönetimin, sözleşmesi sona eren tecrübeli hocayla yeni sözleşme yapma kararı aldığı belirtildi. Yeni sezon yapılanması ve kadro oluşumu konularını da masaya yatıran Yeşilyurt Belediyespor yönetim kurulu, geçen sezon ki kadrosunu önemli ölçüde muhafaza edip, mütevazı bir bütçeyle 5 ya da 6 takviye daha yaparak sezona girilmesi kararını aldığı da ifade ediliyor.

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün alınan kararları yazılı bir açıklamayla basınla paylaşacağı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (6 yıl önce)
    Allah aşkına yeter nedir bu ismail tekin arkadas malatyada hocami bitti cemil toguc hayati palanci ve daha niceleri....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    İsmail hocam bu sene bitir bu isi artık şampiyon olma zamanı kaç yıldan beri son anda kaybediyorsun yılların deneyimine guveniyoruz başarılar İsmail hocam.
    0
    0
    Yanıtla